Monika Földešiová Tlačové správy

Aby sa vaše deti nenudili: Rozprávkové leto zažijú aj v srdci Slovenska

Prázdniny sa preklopili do druhej polovice, počasie celkom praje výletom aj pobytu pri vode a tak si leto treba ešte užívať, čo to dá. Môžete sa vybrať napríklad do Holidayparku Kováčová, ktorý okrem termálnej vody v deviatich vnútorných a vonkajších bazénoch ponúka aj každodennú zábavu pre deti.

Ilustračný obrázok k článku Aby sa vaše deti nenudili: Rozprávkové leto zažijú aj v srdci Slovenska
Zdroj: Holidaypark Kováčová

O deti sa stará tým animátorov, hrajú sa s nimi hry a súťaže. Takto to prebieha každý deň od 11.00 do 17.00 hodiny. A počas víkendov okrem animátorov deti cez deň sprevádzajú aj rozprávkové postavičky. V júli sa deti stretli napríklad s princeznou Elzou, s ktorou si počas tvorivých dielní vyrábali vlastný suvenír – magnetku. Zabavili sa aj s Jankom a Marienkou, alebo postavili spolu s animátormi Minnie a Mickey Mousa z balónov. Poslendá sobota bola pre deti veľmi vzrušujúca, pretože sa stretli s Avatarom a Spidermanom. Títo dvaja super hrdinovia sa s deťmi hrali a pomohli im vyrábať odznaky statočnosti, ktoré si deti odniesli na pamiatku.

Ďalším milým prekvapením prázdninových dní bude divadelné vystúpenie škriatkov Lola a Piškóta, ktorí svojimi pesničkami a dobrou náladou potešia deti aj dospelých. Lolo a Piškót prídu do Holidayparku v nedeľu 14. augusta. Za pozornosť určite stojí aj víkend 20. – 21. august, počas ktorého budú deti hľadať poklad s pirátmi z Karibiku. A nesmieme zabudnúť na ďalšiu dôležitú postavičku v Holidayparku Kováčová. Je to maskot Káčer Kováč, s ktorým sa deti stretávajú a hrajú pravidelne niekoľkokrát do dňa.

Okrem tematických tvorivých dielní sa deti potešia aj ostatnými aktivitami, ktoré sú pre ne pripravené. Balónové kreácie a maľovanie na tvár patria jednoznačne k tým najobľúbenejším zábavkám malých aj väčších detí.

Samozrejme okrem bohatého animačného programu sa návštevníci Holidayparku môžu zabaviť len tak, v bazénoch. Pre deti do 6 rokov sú v hornej časti moderné antikorové bazény so šmykľavkami a interaktívnymi vodnými atrakciami. V hornom rekreačnom bazéne túto sezónu pribudla nafukovacia lezecká stena so šmykľavkami. A kopec zábavy môžete zažiť aj na novej lanovej lezeckej pyramíde, ktorá sa nachádza pri bufete Pod Borovicou, kde mimochodom robia vynikajúce langoše a pečú skvelú pizzu.

A ešte pripomenutie pre dospelákov: nezabúdajte na letný fitness program v Holidayparku. V pondelky a štvrtky o 16.00 býva tréning s fitness trénerom vo Fit Parku, v utorky a piatky sa skáče jumping o 17.00 a v stredy o 11.00 sa tancuje Aqua Zumba.

Tak neváhajte a vyberte sa relaxovať alebo sa zabávať do Holidayparku Kováčová.

Všetky aktuálne informácie nájdete na webe alebo facebooku Holidayparku Kováčová.

Aby sa vaše deti nenudili: Rozprávkové leto zažijú aj v srdci Slovenska
19
Galéria
Zdroj: Holidaypark Kováčová
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM