Veronika Ondo-Cholewová Regióny

Ako bude vyzerať po novom michalovské sídlisko duchov? VIZUALIZÁCIE vnútri...

Sídlisko duchov sa dočká dlho očakávanej prestavby. Nových obyvateľov tu údajne čaká fontána, golfové ihrisko, altánok, ale aj penthousy s krásnym výhľadom. To však nie je všetko. Pozrite si vizualizáciu priamo od investora.

Ilustračný obrázok k článku Ako bude vyzerať po novom michalovské sídlisko duchov? VIZUALIZÁCIE vnútri...
Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás v utorok informovali Sídlisko duchov sa čoskoro premení na Gold Park! Obytný komplex sa bude nachádzať v Michalovciach v časti Stráňany, na sídlisku SNP. Podľa Gold Parku sa zahájila rezervácia bytov s výbornou akciou do konca roka 2015. „Máme záujemcov, ktorí sa ešte len rozhodujú o svojej budúcej investícii, ale máme aj vážnych partnerov zaujímajúcich sa o penthous, trojizbové byty a tiež o dvojizbové, ktorých je pomerne málo, takže ide o rýchle a včasné rozhodovanie,“ prezradila Danciová pre portál Michalovce 24. Pozrite sa, ako bude vyzerať atraktívne sídlisko aj čo všetko čaká nových obyvateľov.

Fontána, altánok i golf

Stavba sa bude podľa investora dokončovať po etapách.

„Mini golfové ihrisko, petangue, fontána, detské ihrisko, oddychový altánok – tu môžu prebiehať grilovačky a priateľské posedenia. Ukončenie tejto etapy je naplánované do konca roka 2016,“ uviedla Alžbeta Danciová z Gold Park.

Gold Park bude podľa investora v Michalovciach výnimočný vo viacerých faktoch. „Spomeniem napríklad náklady na bývanie, ktoré nepresiahnu v štandardnom trojizbovom byte pri štandardnom využívaní energií 50 EUR za mesiac,“ povedala Alžbeta Danciová.

Penthousy s výhľadom + nízke náklady

Obytný komplex Gold Park ponúka širokú škálu priestorov, a to obytných a aj nebytových, tzv. priestorov na prenájom na podnikanie. V ponuke majú jednoizbové byty bez terasy, aj s terasou, dvojizbové byty bez terasy a taktiež s terasou, trojizbové byty bez terasy a samozrejme aj s terasou v rôznych štandardoch. „Mysleli sme na hendikepovaných občanov a preto sme vytvorili byty aj pre nich a samozrejme sme nezabudli na náročnejších klientov.“ Pre nich pripravili penthousy rôznych veľkostí s krásnym výhľadom na okolie. „A na záver, chceme podporiť drobných domácich podnikateľov, preto máme pre nich v ponuke priestory na podnikanie v spodnej časti bytového komplexu,“ dodala Danciová z Gold Park.

Môže vás zaujímať:

Čítajte ako prví: Sídlisko duchov sa čoskoro premení na Gold Park! FOTO

V Michalovciach vzniká nové sídlisko Gold Park: Pozrite si vizualizácie prví
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM