Aktualizované Krimi

Momenty ako z akčného filmu! Na východe sa činili kukláči, zadržali mladíka

Prípad zohaveného tela, ktoré našli v obci Župčany v okrese Prešov, pokračuje dnes zásahom policajných zložiek.

Ilustračný obrázok k článku Momenty ako z akčného filmu! Na východe sa činili kukláči, zadržali mladíka
Zdroj: TASR

V Župčanoch pri Prešove zasahovala špecializovaná policajná jednotka, ktorej hlavným cieľom bolo zadržať mladého muža. Ten je spájaný s prípadom nálezu zohaveného tela, ktoré sa pri obci našlo. Informoval o tom portál Noviny.sk. Podľa webu Pluska.sk vtrhli policajti o piatej ráno do domu, kde 16-ročný Peter býva s mamou a štyrmi súrodencami.

Podľa správ bola ulica uzavretá z oboch strán, policajti už mladíka zadržali, vypočuli aj jeho brata a vykonali ďalšie procesné úkony vrátane prehľadania domu.

„Zatiaľ informácie poskytovať nebudeme, aby nebolia zmarená práca a procesné úkony našich policajtov. Hneď, ako to bude možné, budeme verejnosť informovať,“ uviedla pre spravodajský portál Prešov24 krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Zohavené telo 43-ročného muža zo Spišskej Belej, na ktorom bolo niekoľko bodných rán, našli koncom septembra. Krajský policajný hovorca Daniel Džobanik vtedy uviedol, že „obhliadkou tela na mieste lekár konštatoval smrť nebohého v dôsledku viacpočetných bodno-rezných rán na rôznych častiach tela.“

Prípad sledujeme a správu priebežne aktualizujeme.

Polícia
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM