Svet Hokej

Američan poslal list slovenským hokejistom do 20 rokov: Preložil ho v prekladači

Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov ukončila svoje pôsobenie na majstrovstvách sveta v Buffale konečným 7. miestom. I keď sa mladí Slováci nedostali do bojov o cenné kovy, získali si srdcia nielen slovenských priaznivcov.

Ilustračný obrázok k článku Američan poslal list slovenským hokejistom do 20 rokov: Preložil ho v prekladači
Zdroj: TASR

Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov splnila na nedávno skončenom šampionáte svoj cieľ. Vyhla sa bojom o záchranu, zabojovala vo štvrťfinále a predviedla sympatické výkony. V rozhodujúcom zápase podľahla favorizovaným Švédom 3:2 a obsadila tak konečné siedme miesto.

Zápasy proti favoritom však zanechali u športovej verejnosti výborný dojem. Po návrate domov čakalo chlapcov dojímavé prekvapenie.

„Realizačnému tímu našej "dvadsiatky“ po MS v Buffale prišiel pochvalný list od amerického šoféra nášho autobusu, s ktorým by sa radi podelili aj s vami. Nemusíte sa báť, že mu nebudete rozumieť. Pán šofér nám ho s pomocou Google translator preložil do slovenčiny," informuje SZĽH prostredníctvom facebooku.

Prečítajte si kompletné znenie listu, ktorý potešil našich športovcov.

Tím Slovensko!

Dúfam, že ste sa tešili z vašej návštevy v Spojených štátoch, aby ste sa mohli zúčastniť svetového hokejového turnaja pre mladých.

Vyhrajte alebo prehrajte, dúfam, že ste sa všetci bavili a dozvedeli sa viac o fascinujúcej hokejovej hre. Verím, že hovorím za všetkých svojich fanúšikov, keď hovorím, že ste boli veľmi zábavní!

Pre väčšinu svojich podujatí bolo to pre mňa zrejmé potešenie. Boli ste vždy zdvorilí, rýchli a úctiví a myslím, že to odráža vášho vynikajúceho koučového personálu.

Máte bezpečný výlet domov a veľa šťastia vo vašom budúcom úsilí! Je mi cťou, že som ťa stretol!

Ovládač „USA“ Bert

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM