Alexandra Kolínská Krimi

Autentické FOTO búračky na Národnej Triede: Škoda sa vyšplhala až na 15 tisíc eur!

V centre Košíc na Národnej Triede došlo k dopravnej nehode. Podľa slov polície sa vodič (30) zrejme nevenoval riadeniu a tak to napálil do Košičana (37). Škoda na autách sa poriadne vyšplhala.

Ilustračný obrázok k článku Autentické FOTO búračky na Národnej Triede: Škoda sa vyšplhala až na 15 tisíc eur!
Zdroj: Dnes24.sk

K dopravnej nehode došlo v sobotu 8.8. 2015 o 00:20 hodine na ulici Národná Trieda v Košiciach. Podľa slov mužov zákona skončili v sebe sobné motorové vozidlo značky VW Golf, ktoré viedol 30-ročný vodič z okresu Levoča a osobné motorové vozidlo značky Škoda Superb, ktoré viedol Košičan (37).

„Vodič VW Golf viedol vozidlo po Národnej Triede, kde pravdepodobne v dôsledku nevenovania sa plne vedeniu vozidla a nesledovania situácie v cestnej premávke vošiel do jazdnej dráhy vozidlu Škoda Superb, ktoré viedol vodič po Hlinkovej ulici, čím došlo k zrážke,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Vodiči boli podrobení dychovej skúške s negatívnymi výsledkami. Pri nehode boli ľahké zranenia spolujazdkyne vo vozidle VW Golf ošetrené jednorazovo na mieste. Celková škoda na vozidlách bola vyčíslená na 15 000 eur,“ dodala. Bližšie okolnosti nehody polícia prešetruje.

Foto: čitateľka Adriana

FOTO: Búračka na Národnej Triede v centre Košíc
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM