Aktualizované Ľubomíra Karmanová Krimi

Autentické FOTO priamo z miesta nešťastia:V aute vyhasli naraz tri mladé životy (†22,†24,†26)

Hrozná tragédia na neďalekej ceste. Dopravná nehoda stála tri ľudské životy. O ich život bojovali hasiči, žiaľ privolaný lekár konštatoval u všetkých už len smrť.

Ilustračný obrázok k článku Autentické FOTO priamo z miesta nešťastia:V aute vyhasli naraz tri mladé životy (†22,†24,†26)
Zdroj: Policajný zbor SR

Podľa krajského hovorcu hasičov Erika Piatera, k tragickej dopravnej nehode došlo 12. marca v neskorých večerných hodinách na ceste v Hnúšti.

Po nahlásení dopravnej nehody osobného motorového vozidla, v ktorom sa nachádzajú tri zakliesnené osoby boli na miesto udalosti vyslaní traja príslušníci HaZZ s technikou z Hasičskej stanice v Hnúšti,“ informoval Piater.

Ako ďalej uviedol, po príchode na miesto dopravnej nehody príslušníci HaZZ začali s vyslobodzovaním postihnutých osôb z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia.

„Počas vyslobodzovacích prác prvej postihnutej osoby sa namiesto dostavila posádka záchrannej zdravotnej služby s lekárom, ktorý konštatoval smrť u všetkých postihnutých osôb,“ vyjadril sa hovorca.

Túto informáciu potvrdil aj hovorca záchranárov Boris Chmel: „Po príchode na miesto nehody už privolaný lekár nemohol nič robiť, všetci traja nehode na mieste podľahli.“

Po zadokumentovaní hasiči z havarovaného vozidla za pomoci náradia vyslobodili všetyk usmrtené osoby a odovzdali ich pohrebnej službe,“ dodal na záver Piater.

Podľa hovorcu, hasiči asistovali pri naložení vozidla na vozidlo odťahovej služby a odstránili z vozovky uniknuté prevádzkové kvapaliny a úlomky z havarovaného vozidla.

Policajti takto vysvetľujú okolnosti nehody: http://lucenec.dnes24.sk/…stalo-199998

Autentické FOTO priamo z nehody: Na mieste traja mŕtvi!
4
Galéria
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM