Alexandra Kolínská Krimi

Autentické VIDEO priamo z miesta: Košičanka (34) za bieleho dňa zobrala sekáčik a rozbila okná na policajnom aute!

Toto sa len tak nevidí. Podľa polície Zdenka (34) z Košíc za bieleho dňa a dokonca pred Krajským súdom v Košiciach, sa poriadne vybúrila na policajnom aute, na ktorom mala rozbiť okrem späťákov aj všetky okná. Pozrite si video.

Ilustračný obrázok k článku Autentické VIDEO priamo z miesta: Košičanka (34) za bieleho dňa zobrala sekáčik a rozbila okná na policajnom aute!
Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok 18.6.2015 pred 11:00 hodinou došlo pred budovou súdov na Štúrovej ulici v Košiciach, k poškodeniu služobného cestného vozidla značky Kia Ceed. „Žena (34) pristúpila k služobnému vozidlu s označením príslušnosti k Policajného zboru,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Kovovým sekáčom ktorý bol zabalený v igelitovej taške porozbíjala všetky bočné okná na policajnom aute a taktiež na vozidle poškodila obe spätné zrkadlá. V inkriminovanom čase sa policajti vo vozidle nenachádzali, vykonávali predvedenie inej osoby na súde. Predbežná škoda činí 1 032 eur,“ povedal.

„Páchateľka si pri vyčíňaní poranila palec. Policajti ju na mieste zaistili a predviedli na príslušný útvar. V danej veci začal poverený príslušník trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci (trest odňatia slobody až na jeden rok),“ dodal Szabó. Po vykonaní procesných úkonov bude voči 34-ročnej Zdenke G. z Košíc vznesené obvinenie. Dôvod jej konania ako aj okolnosti sú predmetom vyšetrovania.

Foto a video: Čitateľ

VIDEO: Takto zaútočila Košičanka (34) na policajné auto!
2
Galéria
FOTO: Zdenka (34) sa na aute poriadne vybúrila!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM