Aktualizované Krimi

VIDEO: Autobus MHD v plameňoch! Pri Vajnoroch zasahujú hasiči

Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú pri požiari autobusu mestskej hromadnej dopravy pri Vajnoroch.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Autobus MHD v plameňoch! Pri Vajnoroch zasahujú hasiči
4
Galéria
Zdroj: Bratislavské krimi Facebook

Bratislavskí hasiči dnes po dvanástej na poludnie zasahovali pri požiari autobusu mestskej hromadnej dopravy pri Vajnoroch. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. „Na mieste bolo 12 príslušníkov s tromi kusmi hasičskej techniky,“ informovali hasiči.

Okolo 14:00 hod. sa im požiar podarilo zlikvidovať. „Na mieste zostalo už iba jedno vozidlo, ostatní sa vrátili na základňu,“ informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Cestujúci sú v poriadku

„Vodič autobusu linky č. 65 spozoroval zadymenie v zadnej motorovej časti vozidla. Ihneď zabezpečil odstavenie vozidla, výstup cestujúcich a okamžite udalosť nahlásil na dispečing Dopravného podniku Bratislava, ktorý zabezpečil na miesto všetky záchranné zložky. Udalosť sa našťastie zaobišla bez zranení,“ uviedla hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová.

Zjazd do Vajnôr je neprejazdný

V súvislosti s požiarom je v súčasnej dobe neprejazdný zjazd od mestskej časti Vajnory na Seneckú cestu v smere do mesta. Senecká cesta je v oboch jazdných smeroch prejazdná, rovnako je v oboch smeroch prejazdný úsek cesty D1 v smere do mestskej časti Vajnory.

.

Zdroj: Facebook
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM