Martin Károly Regióny

SUBARU Big Air v meste: Aj divákov čakajú extrémne atrakcie! Pozrite si kompletný program

Už 26. januára sa kremnické námestie po ročnej pauze opäť zmení na doskočisko 10 metrového mostíka pre sbowboardistov a freeskierov aj zo zahraničia. Pre divákov sú pripravené bungee running alebo snowtubing. Neviete o čo ide? Čítajte vo vnútri.

Ilustračný obrázok k článku SUBARU Big Air v meste: Aj divákov čakajú extrémne atrakcie! Pozrite si kompletný program
Zdroj: Dnes24.sk

Po ročnej prestávke sa 26. ajuára (v sobotu) uskutoční 6. ročník jedinečnej snowboard a freeski show SUBARU Big Air v meste organizátorov to bude zatiaľ najväčšia párty na kremnickom námestí.

Medzinárodná účasť potvrdená

Už teraz vieme, že účasť bude aj tento rok medzinárodná. Doposiaľ sa prihlásili jazdci zo SR, ČR a Maďarska. Svoje zastúpenie majú aj ženy,“ prezrádza PR manažérka podujatia Sylvia Majerová.

Záujemcovia sa môžu registrovať v sekcii registrácia.

Motiváciou je nezabudnuteľný zážitok z prostredia a atmosféry, ktorú navodzuje už mesto samotné, ale určite za to stojí aj prize money 1000 €. Pre viac informácií ohľadne registrácie, ubytovania a dopravy nás neváhajte kontaktovať, alebo navštívte webovú stránku www.bigairvmeste.sk.

Adrenalínové šialenstvo na historickom námestí

Tento rok môžu závidieť aj jazdci divákom, pretože sme pre všetkých návštevníkov pripravili celodenný sprievodný program, ktorý vyvrcholí večerným grand finále.

Tento rok nebudete len tak postávať na námestí. Počas dňa zahrajú niekoľkí DJs, a svoju premiéru v centre Kremnice bude mať Vec, vlastným menom Branči Kováč, ktorý práve promuje svoj nový album,“ dopĺňa informácie Majerová.

Diváci sa môžu zapojiť do súťaží, tomboly, pozrieť si jibbing exhibíciu, vyskúšať bungee running alebo snowtubing (jazda na nafukovacích snežných kolesách v snežnom tobogáne). Zahriať a občerstviť sa môžete farmárskymi pochutinami, domácimi výrobkami a sortimentom pestrej palety stánkov.

Afterpárty v stredovekom štýle

Štandardným záverom jedinečného podujatia SUBARU Big Air v meste 2013 je BAvm Afterparty, ktorá sa bude konať v originálnom stredovekom štýle. Tohtoročnými headlinermi sú Chiki liki tu-a a tvorcovia spotu pre Big Air v meste, frontmani kapely Medial Banana (Riddim Show). Všetky informácie sú denne aktualizované na stránke www.bigairvmeste.sk.

čas program
11:00 – 14:00 Prezentácia jazdcov
12:00 Otvorenie
11:15 – 14:45 Voľný tréning
15:30 – 18:00 Kvalifikácia
18:00 – 19:00 Prestávka
19:00 – 20:15 Večerné SUPERFINÁLE
20:15 Vyhlásenie výsledkov
21:00 Afterparty
big air
42
Galéria
SUBARU Big Air v meste: Spot
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM