Krimi

Bitka v humenskej reštike: Neuveríte, čo podľa polície celý konflikt pravdepodobne odštartovalo!

Podľa polície mal Humenčan Igor (39) v reštaurácii napadnúť o 10 rokov mladšieho Martina z Adidoviec. Igorovi teraz hrozia v prípade preukázania viny až 3 roky strávené za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku Bitka v humenskej reštike: Neuveríte, čo podľa polície celý konflikt pravdepodobne odštartovalo!
Zdroj: TASR

Polícia vzniesla Igorovi (39) obvinenie z prečinu výtržníctva. „Tento Humenčan mal v mesiaci jún tohto roku vo večerných hodinách v jednej z reštaurácií, na Ul. Staničnej v rodnom meste, napadnúť 29-ročného Martina z obce Adidovce,“ ozrejmila krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová a pokračovala…

„Príčinou útoku malo byť pravdepodobne to, že Martin mal Igorovi stúpiť na nohu a to keď vzájomne popri sebe prechádzali. Keďže Martin si nechcel priznať, že stúpil na nohu Igorovi, ten mal k nemu pristúpiť a fyzicky ho napadnúť,“ priblížila možný vznik celého konfliktu policajná hovorkyňa.

Martin podľa ďalších Migaľovej slov utrpel pri konflikte zlomeninu nosa. „Igor sa slovne aj fyzicky dopustil verejne a na mieste verejnosti prístupnom hrubej výtržnosti. Stíhaný je na slobode," zakončila policajná hovorkyňa s tým, že obvinenému Humenčanovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM