Webnoviny - Svet

BUGÁR: Nechceme z Mostu-Híd masovú stranu

WEBNOVINY.SK

Ilustračné foto SITA/Nina Bednáriková BRATISLAVA 29. augusta (WEBNOVINY) – Predseda strany Most-Híd Béla Bugár nemá záujem o to, aby jeho strana bola obrovskou, masovou stranou. „To nemá význam. Momentálne je na čakačke 3 000 ľudí. To je zbytočné. My potrebujeme na miestnej úrovni aktívnych ľudí a nie masu. Toto bude naším zámerom,“ povedal Bugár pre agentúru SITA.

V Dunajskostredskom okrese má Most-Híd podľa Bugára v 80-tich percentách obcí miestne štruktúry. „Na severe Slovenska miestne organizácie vznikajú pomalšie. Problém je v tom, že sever Slovenska až tak nepoznáme. Musíme každého záujemcu, ktorý sa hlási do strany, určitým spôsobom preveriť,“ vyhlásil.

Stranu Most-Híd čaká v piatok snem. Podľa Bugára práve budovanie štruktúr bude patriť medzi najdôležitejšie body programu. „Chceme, aby sa etablovali naše štruktúry v každom okrese,“ dodal. Okrem toho sa delegáti na kongrese budú zaoberať ešte vyhodnotením júnových parlamentných volieb, referendom a prípravou na voľby do miestnych samospráv.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM