Jakub Forgács Krimi

Bystrických vodičov čakalo pri pohľade na autá prekvapenie: Hromadné založenie papúč na ulici v meste!

Takto si asi ráno nepredstavovali. Keď bystrickí vodiči prišli k svojim autám, našli si na nich založené papuče. Nebolo by na tom možno nič zvláštne, keby ich nebolo až toľko naraz.

Ilustračný obrázok k článku Bystrických vodičov čakalo pri pohľade na autá prekvapenie: Hromadné založenie papúč na ulici v meste!
Zdroj: TASR

Do redakcie nám napísal rozhorčený čitateľ so slovami, že policajti v piatok rozdali papuče autám parkujúcim pozdĺž ulice Moskovská, pod bytovým domom Moskovská 14, 16 a 18. Ako uviedol, parkuje sa tam, odkedy bola Fončorda postavená. Zisťovali sme teda, čo bolo vlastne vo veci.

„V piatok dňa 23. októbra bol v čase 9:34 na operačnom stredisku Mestskej polície Banská Bystrica prijatý oznam od občana, ktorý nahlásil, že na celej ulici Moskovskej stoja vozidlá, tak, že tvoria prekážku,“ uviedla pre Bystrica 24 hovorkyňa Mestskej polície Marianna Belancová. Na miesto bola podľa jej slov ihneď vyslaná hliadka mestskej polície, ktorá po príchode na ulicu Moskovskú zistila, že oznam sa čiastočne zakladá na pravde v určitom úseku ulice.

„V čase od 9:36 hodiny do 9:51 hodiny bolo na ulici Moskovská 12–18 bolo založených šesť technických prostriedkov na zabránenie odjazdu motorových vozidiel,“ uviedla hovorkyňa.

Belancová uviedla, že vodiči týchto motorových vozidiel sa dopúšťali priestupku tým, že porušili § 23 ods.1 zákona o cestnej premávke. „Všetci priestupcovia boli riešení v blokovom konaní v zmysle zákona,“ dodala na záver.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM