Rôzne

Čas stužkových ešte neskončil: Michalovská kaderníčka prezrádza, čo letí

Čas stužkových ešte nie je za nami. Prinášame zopár rád od michalovskej kaderníčky Janky Mrázovej.

Ilustračný obrázok k článku Čas stužkových ešte neskončil: Michalovská kaderníčka prezrádza, čo letí
Zdroj: Dnes24.sk

Ako prezradila naša kaderníčka, dievčatá sú veľmi náročné a často im pomáhajú s výberom správneho účesu, aby vyzerali na svoj vek primerane, ale aj sexi.

Účesy sú komplikovano jednoduché

Stužkové účesy chcú mať mladé baby na pohľad jednoduché, no ich príprava je často časovo náročná. Pri výbere účesu na stužkovú, tento rok dievčatá, podľa Janky Mrázovej, majiteľky salónu Janka, uprednostňujú relatívne jednoduché vlnité účesy. V salóne tiež radi vyhovejú jednotlivým prianiam dievčat. „Väčšinou chcú teraz vlny, ale pletenice,“ kaderníčka nám vysvetlila, že ide o zapletené vrkoče z vlasov do účesu. „Veľmi letia aj veľké vlny,“ dodala, že mladé dámy si vyberajú momentálne, čo najjednoduchši­e účesy.

„Tohto roku dali dievčatá na jednoduchosť. Máloktorá chcela vypnutý účes.“

„Vyberali sme aj podľa typu tváre, náušníc, šiat a podobne.“ Dievčatá prichádzajú s fotografiou šiat a kaderníčka im vždy rada ochotne poradí.

Dokonalý účes

Každá dáma chce byť na výnimočnej udalosti krásna, no nie každá žena je odborníčka na účesy. Mnohé dievčatá skutočne potrebujú poradiť, pretože pri výbere účesu sa často dopúšťajú viacerých chýb. „Niektoré si prídu predtým zafarbiť vlasy, ostrihať sa alebo na skúšku.“ Idú na istotu a tak ich veľký deň dopadne bez najmenšej chybičky.

Foto: Kadernícky salón Janka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM