Tlačové správy

Casio – nevšedná história, úspešná súčasnosť

Každá kultúra vyniká svojou jedinečnosťou. Ako ju prezentovať pred svetom? Predsa tými najlepšími produktami. Touto filozofiou sa evidentne riadia aj v japonskom hodinárskom gigante Casio. Vedeli ste, že pôvodne sa značka preslávila výrobou elektronických kalkulačiek?

Ilustračný obrázok k článku Casio – nevšedná história, úspešná súčasnosť
Zdroj: Hodinky.sk

Úplne prvým produktom, s ktorým prišla firma japonského inžiniera menom Tadao Kashio na trh, však bol špeciálny prsteň prispôsobený ako držiak na cigaretu. Spoločnosť sa ale naozaj našla až v elektronickom priemysle, kde získala niekoľko prvenstiev. V roku 1957 napríklad vypustila do sveta prvú elektronickú kalkulačku. Húževnatosť a skvelé nápady predurčili firme a jej produktom zisk svetovej slávy, ktorú výroba náramkových hodiniek len zvýraznila.

Inovatívne nápady

Casio plne reflektovala potreby a záujem zákazníkov, ktorí od hodiniek očakávali viac ako len prosté meranie času. Moderné hodinky Casio vždy ponúkali niečo viac, nejakú technologickú nadstavbu, a aj vďaka tomuto momentu si získali srdcia spotrebiteľov po celom svete. Či už išlo o barometer, výškomer alebo solárne napájanie Tough Solar, Casio jednoducho vedelo zaujať. Majitelia hodiniek Casio vždy patrili medzi progresívnych a aktívnych ľudí, ktorí sa nevyhýbajú ani extrémnym situáciám. Práve pre nich sú ako stvorené zvlášť odolné hodinky Casio G – Shock, už viac ako dve desaťročia jeden z najobľúbenejších a celosvetovo najúspešnejších modelov vôbec.

Dynamika a elegancia

Tieto a ďalšie skvelé modely hodiniek Casio ponúka overený eshop Hodinky.sk. Do hôr a hraničných situácií sa rovnako dobre ako Casio G-Shock hodia tiež Casio Pro Trek so solárnym nabíjaním a zabudovaným barometrom, kompasom a senzormi merajúcimi aktuálnu nadmorskú výšku alebo tlak. Svojou funkčnosťou a predovšetkým príjemným dizajnom však za nimi v ničom nezaostáva ani rada Edifice. Ktoré si vyberiete vy?

Zdroj: Seocentrum.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM