Erik Bojničan Hádzaná Hádzaná

Čelo tabuľky nečakane vyrovnané: Hlohovec čaká doma tuhý boj proti lídrovi!

Základná časť extraligy mužov v hádzanej vrcholí. Jej čelo je vyrovnané a o prvenstvo sa pobijú až tri celky, medzi ktorými nechýba ani Sporta Hlohovec. Nebude to však ľahké!

Ilustračný obrázok k článku Čelo tabuľky nečakane vyrovnané: Hlohovec čaká doma tuhý boj proti lídrovi!
Zdroj: TASR

Až tri tímy bojujú o prvenstvo v základnej časti extraligy mužov v hádzanej. Minuloročných finalistov Sportu Hlohovec a Tatran Prešov dopĺňajú ešte v tejto sezóne dobre hrajúce Topoľčany.

Naši hádzanári majú v ostatných týždňoch riadne nabitý program. Po finálových zápasoch Slovenského pohára žreb rozhodol o tom, že si to rozdajú aj s tohtosezónnymi najväčšími rivalmi. V ostatnom dueli naši spravili dôležitý krok, keď po dráme, ktorá sa zrodila na topoľčianskej palubovke odchádzali domov s plným bodovým ziskom.

Momentálne je v tabuľke Sporta na treťom mieste s 24 bodmi, keď na vedúci Prešov aj druhé Topoľčany stráca dva body. Žochári však majú o jeden odohratý zápas oproti Hlohovcu aj Tatranu navyše, všetko je teda ešte otvorené. Práve s Prešovčanmi sa náš celok stretne dnes o 18:00 v Športovej hale na Zábraní.

Prešovčania už v tejto sezóne okúsili, aké je to vracať sa domov z Hlohovca po prehre a určite budú chcieť o víťazstvo zabojovať rovnako ako naši. Večer teda naše mesto čaká tuhá bitka o čelo tabuľky!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM