Tlačové správy

Čím lepšie naplánujete, tým lepšie budete bývať

Nové bývanie je zvyčajne najväčšou investíciou v živote. Aj preto výber toho najlepšieho trvá niekoľko týždňov, mesiacov, a niekomu aj dlhšie. Rovnakú, ak nie väčšiu pozornosť by sme mali venovať aj voľbe pre nás najvýhodnejšieho spôsobu financovania.

Ilustračný obrázok k článku Čím lepšie naplánujete, tým lepšie budete bývať
Zdroj: Dnes24.sk

Pozrime sa spoločne na financovanie bývania prostredníctvom úverov zo stavebného sporenia v Prvej stavebnej sporiteľni.

Pre ľudí s nižším príjmom

Najväčšia a najúspešnejšia stavebná sporiteľňa na Slovensku prináša ľuďom, ktorí potrebujú financovať kúpu, výstavbu alebo obnovu svojho bývania, úvery s mimoriadne výhodnými podmienkami. Tomu, kto si sporí na svojom účte stavebného sporenia, poskytne až do 50 000 € bez založenia požičaných prostriedkov nehnuteľnosťou v prospech banky. Je to viac, ako by vám za týchto podmienok poskytol ktokoľvek iný. To ale nie je všetko. Nielenže ušetríte na otravnej administratíve, ale na svoj úver získate priaznivú úrokovú sadzbu a dlhú dobu splatnosti – až 30 rokov

Ešte výhodnejšie podmienky

Môže sa stať, že budete potrebovať viac prostriedkov, ako spomenutých 50 000 €. V tom prípade vám odporúčame úver zabezpečený rodinným domom, bytom, stavebným pozemkom alebo hoci aj kupovanou nehnuteľnosťou. Získate ho s ešte výhodnejšou úrokovou sadzbou ako ten predchádzajúci.

Odmena pre vás

Ak sa teraz rozhodnete pre úver na financovanie bývania od PSS, a. s., po jeho splatení na vás čaká štedrá odmena. Jej výška môže dosiahnuť až 15 mesačných splátok vášho úveru, čo môže byť aj 11 000 €. Každému, kto riadne (bez omeškania) a načas (teda ani nie predčasne) splatí svoj úver, dáme prostriedky vo výške jednej splátky za každé dva roky splácania. Spočítajte si sami, aká vysoká bude vaša odmena!

Viac informácií nájdete na www.pss.sk, alebo zavolajte na číslo 02/58 55 58 55.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Prvá stavebná sporiteľňa
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM