Regióny

Cyklotrasa JuRaVa bude počas výstavby Obchvatu Bratislavy D4/R7 odklonená + mapy

Počas výstavby diaľničného obchvatu Bratislavy D4 a rýchlostnej komunikácie R7 cyklisti o svoje cyklotrasy neprídu. Budú iba odklonené na iné trasy.

Ilustračný obrázok k článku Cyklotrasa JuRaVa bude počas výstavby Obchvatu Bratislavy D4/R7 odklonená + mapy
6
Galéria
Zdroj: jurava.sk

Výstavba plánovaného diaľničného obchvatu Bratislavy D4 a rýchlostnej komunikácie R7 prinesie pre cyklistov určité zmeny. Svojej vášni na cyklotrase JuRaVa sa však budú môcť venovať aj počas výstavby.

Odklonené trasy

„Žiadna z cyklistických trás nebude počas výstavby Obchvatu Bratislavy D4/R7 uzavretá. V niektorých prípadoch môžu byť ale cyklistické trasy odklonené a presmerované – za účelom zabezpečenia bezpečnosti cyklistov a chodcov počas stavebných prác a prejazdu vozidiel stavby,“ uvádza konzorcium medzinárodných spoločností, ktoré vzniklo za účelom realizácie Obchvatu Bratislavy – projektového riešenia a výstavby 27 kilometrového úseku diaľnice D4 a 32 kilometrov rýchlostnej cesty R7.

Zverejnilo tiež niektoré mapy náhradných cyklotrás, ktoré budú môcť využívať cyklisti počas stavebných prác na D4 a R7. Ďalšie prehľadné mapy jednotlivých lokalít s náhradnými trasami budú postupne zverejňované na www.d4r7.com.

V galérii si môžete pozrieť, kadiaľ povedie náhradná cyklotrasa JuRaVa, ktorú musí konzorcium vybudovať ešte pred začatím výstavby obchvatu.

Prehľadné mapy cyklotrás - výstavba obchvatu D4R7
4
Galéria
Zdroj: D4R7
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM