Jakub Forgács Rôzne

Dal si poriadnu prácu a výsledok stojí za to: Zábery, ktoré bude chcieť každý Bystričan prehrávať zas a znova

Mnohí nám závidia, v akom peknom meste žijeme. A keď sa krásy Banskej Bystrice zhutnia do jedného špeciálneho videa, človek si to uvedomí ešte viac. Takýmto dielom sú aj zábery Mariana, ktorý nasnímaniu obrázkov z nášho mesta venoval svoj čas a výsledok stojí za to.

Ilustračný obrázok k článku Dal si poriadnu prácu a výsledok stojí za to: Zábery, ktoré bude chcieť každý Bystričan prehrávať zas a znova
Zdroj: YouTube.com

Bystrické ulice, dominanty mesta aj úchvatné panorámy… Pohľad, ktorý dostane snáď každého Bystričana. A práve teraz si ho môžete vychutnať vďaka videu, ktoré uzrelo svetlo sveta iba prednedávnom.

Video Mariana Šimka, zachytávajúce krásy jesennej Španej Doliny, ste si na našom portáli mohli pozrieť ešte v utorok. Teraz vám prinášame ďalší výtvor tohto šikovného kameramana, ktorý zachytil aj krásy nášho mesta.

Pohľady na ulice a dominanty mesta ako Námestie SNP, Barbakan, Pamätník SNP, Radvanský jarmok, ale aj spomalené zábery a úchvatné panorámy. To všetko ponúka divákovi video s názvom Banská Bystrica, Slovakia metropolis v takmer šiestich minútach.

Atmosféru videa ešte viac umocňuje hudobný podklad, do ktorého sú zábery z nášho mesta nastrihané. Toto si netreba nechať ujsť!

Čítajte tiež:

Krása dediny, na ktorú môžeme byť pyšní, zachytená na videu: Zábery zo Španej Doliny, ktoré vás zohrejú pri srdci

Radvanský jarmok i bystrické nebo v 4K rozlíšení: Časozberné VIDEO, ktoré ľuďom z nášho mesta pohladí dušu!

Foto: youtube.com

Krásy Banskej Bystrice zachytené vo videu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM