Rastislav Búgel Hokej

Ďalší štart Stümpela je otázny: Medzi alternatívami aj hokejová rozlúčka s kariérou!

Kapitán Nitry sa v poslednej dobe na ľade ukazoval len sporadicky. Klub zverejnil zaujímavé informácie.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší štart Stümpela je otázny: Medzi alternatívami aj hokejová rozlúčka s kariérou!
Foto: Rastislav Búgel

Ako informuje HK Nitra na svojom webe, posledné dve kolá hrala Nitra bez svojho kapitána Jozefa Stümpela. Medzi fanúšikmi sa šepká niekoľko alternatív dôvodov. Klub preto zverejnil oficiálnu správu.

“S Jožkom sme začiatkom uplynulého týždňa mali spoločný rozhovor. Keďže sa akosi necíti vo svojej koži, dohodli sme sa, že si oddýchne. Povedal nám, že si zoberie čas na rozmyslenie a oznámi nám svoje rozhodnutie o jeho ďalších hokejových krokoch. Pokiaľ by sa rozhodol pokračovať v Nitre, budeme radi,“ povedal pre klubový web riaditeľ HK Nitra Miroslav Kováčik.

Medzi možnými scenármi je aj koniec hokejovej legendy. “Ak sa rozhodne ukončiť kariéru, sme pripravení mu usporiadať rozlúčku s kariérou tak, ako si hráč jeho rangu zaslúži, pretože Jožko je bezpochyby najlepším odchovancom v celej histórii nitrianskeho hokeja. Samozrejme, v takomto prípade sme mu ponúkli aj niekoľko ďalších alternatív pôsobenia v štruktúrach nášho klubu. Pokiaľ sa rozhodne z klubu odísť a bude chcieť s hokejom pokračovať niekde inde, budeme to takisto rešpektovať,“ prezradil pre klubový web Miroslav Kováčik, riaditeľ HK Nitra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM