Tlačové správy

Dámy, už viete, čo si obujete toto leto?

Leto začalo nesmelo, no v týchto dňoch to rozbalilo naplno. Prichádzajú vlny tropických horúčav a mestské fontány sa stanú vyhľadávanejším miestom ako Námestie svätého Petra počas púte do Vatikánu.

Ilustračný obrázok k článku Dámy, už viete, čo si obujete toto leto?
Zdroj: TASR

Aké sú tohtoročné topánkové módne trendy? Potešia naše nohy alebo sa kvôli móde budeme musieť trápiť? Dámy, môžete byť pokojné, vďaka tohtoročným trendom si nebudete musieť usmažiť svoje nohy zaživa. Trendy topánky v tohtoročnom lete sú lodičky, tenisky, slip ony a sandálky.

Lodičky

Nesmrteľná klasika, je však leto, a tak sa pohrajte s farbami – pastelové a výrazné farby sú in – zmrzlinová ružová, smaragdová a aj mätová zelená, sýto modré, žiariace žlté, oranžové a červené. Obujte si pestré a zároveň jemné lodičky s uzatvorenou špičkou k letným šatám a zažiarte.

Slip on

Pohodlné, vzdušné, univerzálne. Takto by sa dali zhrnúť slip ony v stručnosti. Vínová a čierna farba, hadie vzory, to sú najobľúbenejšie colorways týchto „našuchovačiek“. Veľkou výhodou je ich univerzálnosť – môžete si ich obuť k sukni, šatám či šortkám.

Tenisky

Máloktorým trendom sa podarí prežiť dlhšie ako jednu sezónu, no tenisky sa tvária ako nesmrteľné. S pestrým vzorom – kvety, mačičky, animované postavičky, pestrofarebné alebo jednoduché all-black all-white. Reinkarnáciu zažívajú Adidas Superstary, ktoré vďaka Pharellovej farebnej kolekcii spestrujú nejeden outfit. Hoci sa to nemusí páčiť každému, tenisky sa nosia ku každému outfitu. So slávnostnou róbou sme ich zatiaľ nevideli, no to je zrejme len otázka času.

Sandálky

Od tých minimalistických cez gladiátorky až po ozdobené krištáľmi od Swarovského. Jednoducho všetky sú in, len si ich nemýľte s nevkusnými háčkovanými papučami. Priaznivci slobodných nôh majú zo sandáliek radosť a k čomu ich obuť? Sandálky sú ďalším kúskom do zbierky „univerzálov“, pretože kombinácii je neskutočne veľa – letné šaty, krátke džínsové šortky, sukňa či boyfriend`s jeans.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM