Ľubomíra Karmanová Regióny Regióny

Davy v prvý deň pred novým lučeneckým nákupákom: Pozrite FOTO aj dojmy návštevníkov

Nové nákupné centrum otvorilo svoje brány. Stovky návštevníkov postávali pred vchodmi už od skorého popoludnia. Prví nakupujúci sa dostali do budovy až po niekoľkých hodinách. Prečítajte si názory ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Davy v prvý deň pred novým lučeneckým nákupákom: Pozrite FOTO aj dojmy návštevníkov
Zdroj: Dnes24.sk

Slávnostné otvorenie nového obchodného centra v Lučenci netrpezlivo už od tretej popoludní očakávali stovky zvedavých návštevníkov. Námestie sa zapĺňalo najmä mladými ľuďmi a tínedžermi, ktorí sa tešili na známe tváre slovenského showbiznisu.

Davy pred dverami

O tretej sa, však, brány centra neotvorili. Netrpezliví návštevníci si museli počkať do piatej. „Myslíme si, že v Lučenci takéto komplexné komerčné centrum chýbalo, tak veríme, že naši návštevníci budú spokojní,“ uviedol riaditeľ a konateľ spoločnosti, ktorá je investorom OC, Andrej Konkol.

Mnohí návštevníci z niekoľkohodi­nového čakania na otvorenie centra nadšení neboli. „Mysleli sme si, že to otvoria o tretej, ale teraz povedali, že nás dnu pustia až o piatej. Načo takto klamú ľudí?“ pýta sa dôchodkyňa Alica z Poltára.

Podľa slov zástupcov prevádzkovateľa centra, zvýšený záujem návštevníkov očakávali, no obrovskému náporu priestory obchodného centra nepostačovali a tak museli dav púšťať postupne.

Nákupy, aj zábava

Tí, ktorí vydržali a do Galérie sa napokon dostali, tu našli kiná s kapacitou 500 ľudí, kaviarne, kasíno a zhruba 50 obchodov. „Som veľmi sklamaná. Prišli sme sem s deťmi. Mysleli sme si, že tu nájdeme nejaké hračkárstvo, alebo detský kútik. Tešili sme sa, že keď bude zlé počasie, prídeme cez víkend sem, dáme si kávu, deti sa pohrajú, ale na rodiny s deťmi tu zrejme úplne zabudli. Pre decká tu nie je absolútne nič.“ myslí si Lučenčanka Katarína. „Niektoré prevádzky to nestihli, no už čoskoro otvoria. Do Vianoc by už mali byť všetky v prevádzke,“ povedal Konkol.

Nové obchodné centrum na mnohých návštevníkoch zanechalo pozitívny dojem. „Dali sme si kávu, popozerali obchody. Je to tu veľmi pekné. Už sme niečo aj nakúpili. Cez víkend sa chystáme do kina. Je to super, že tu máme takéto obchodné centrum,“ myslia si Lučenčania Norbert a Karin. Svoje si tu našli aj mladší zákazníci. „Tešili sme sa na obchod s hrami, je parádny. Chystáme sa aj do kina. Konečne je niečo takéto aj v Lučenci.“ tešia sa násťroční Jakub, Peter a Tomáš.

Mohlo by vás zaujímať:

Otvorenie nákupného centra v Lučenci pod dohľadom dopravákov: Podzemné parkovisko čaká nápor, kde ešte môžete parkovať?

Nové obchodné centrum otvorí svoje brány: Lučenčania, vieme aké obchody tu budú!

Nové nákupné centrum, jeho otvorenie očakávali stovky zvedavcov
49
Galéria
Nákupnú horúčku v novom obchodnom centre odštartoval veľkolepý ohňostroj
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM