Šport Regióny Kultúra

Deň otvorených dverí v Národnom žrebčíne: Na čo všetko sa môžeme tešiť?

Po roku sa pomyselné dvere Národného žrebčína v Topoľčiankach pre všetkých ľudí opäť otvoria. Pripravený je bohatý program a množstvo atrakcií.

Ilustračný obrázok k článku Deň otvorených dverí v Národnom žrebčíne: Na čo všetko sa môžeme tešiť?
Zdroj: Ivan Klbík

V pondelok 1. mája sa v Národnom žrebčíne Topoľčianky uskutoční ďalší ročník otvorenia novej jazdeckej, turistickej a chovateľskej sezóny. Milovníkov koní zaručene čaká príjemný deň s množstvom zaujímavých akcií. Na čo sa v tento deň môžete tešiť?

O 9.00 hodine sa bude konať slávnostné otvorenie jazdiarne a hipologickej expozície. O hodinu na to, čiže o 10.00 hod., sa začnú verejné tréningy športových koní. Slávnostný galaprogram je naplánovaný na štrnástu hodinu.

Okrem toho si môžete skočiť i do Château Topoľčianky, kde sa bude taktiež konať Deň otvorených dverí, konkrétne so štartom od 9.30 do 18.00 hodiny. „K dispozícií opäť viac ako 50 degustačných vzoriek, aj ročník 2016. Prehliadky pivníc a archívu zdarma, vynovená pivnica a vonku párty stan. Pre vaše ratolesti bude k dispozícií detský kútik. Súbežne bude prebiehať aj verejná degustácia a vyhodnotenie súťaže Vienále Topoľčianky 2017 na zámku Topoľčianky,“ informujú vinári.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM