Alexandra Kolínská Krimi

Divočina v obci neďaleko Košíc: Podgurážený mladík (33) so sekerou sa postaral o rodeo

Nižná Myšľa sa dostala do pozornosti polície. Podľa mužov zákona sa miestnemu obyvateľovi (34) vyhrážal mladík (33) pod vplyvom alkoholu a neskôr naňho namieril dokonca vzduchovku.

Ilustračný obrázok k článku Divočina v obci neďaleko Košíc: Podgurážený mladík (33) so sekerou sa postaral o rodeo
Zdroj: TASR

Policajti obvinili mladého muža (33) z Nižnej Myšle z prečinu nebezpečného vyhrážania. „Myšľavčan sa v utorok popoludní za bytovým domom v obci Nižná Myšľa (okres Košice-okolie) pod vplyvom alkoholu po predchádzajúcej slovnej hádke vyhrážal zabitím miestnemu mužovi (34). Potom obvinený muž vošiel do svojej chatrče, po chvíli sa vrátil so sekerou v ruke s krikom, že všetkých pozabíja,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Asi 10 metrov pred poškodeným mužom zastavil, pričom sekerou niekoľkokrát udrel do zeme. Opäť vošiel do svojej chatrče a tentokrát z nej vybehol so vzduchovkou v ruke, ktorú si položil na odstavené auto a začal na muža mieriť,“ povedala Mésarová. Podľa hovorkyne pritom vykrikoval slová: „A teraz vás postrieľam!“.

Muž (34) sa podľa polície z obavy o svoj život ukryl pri bytovom dome, pretože konanie obvineného u neho vzbudilo dôvodnú obavu o svoj život a zdravie, že svoje vyhrážky aj uskutoční. Privolaná policajná hliadka OO PZ Čaňa podozrivého 33-ročného mladíka obmedzila na osobnej slobode. Bol umiestnený do cely policajného zaistenia a v prípade dokázania viny mu hrozí až trojročný pobyt za mrežami.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM