Regióny Futbal

Do Prešova by mal prísť atraktívny tím: Tatran rokuje s klubom zvučného mena

Príprava futbalistov Tatrana Prešov na novú sezónu pomaly finišuje. Klub odohrá už len jeden prípravný duel, neskôr by tu ale mal prísť aj atraktívny súper.

Ilustračný obrázok k článku Do Prešova by mal prísť atraktívny tím: Tatran rokuje s klubom zvučného mena
Zdroj: TASR

Tatran Prešov sa sanží o dotiahnutie atraktívneho súpera na domáci štadión. Odohrať sa mal už v období 9.-10.7., ale aktuálne rokovania sa presunuli na náhradný čas a tým je asociačný termín v úvode septembra počas reprezentačnej prestávky.

Dôvod je jednoduchý, ako objasnil tréner Miroslav Jantek. „Zatiaľčo u nás sa prípravné obdobie pomaly končí a tímy sa už sústreďujú na ligu, v západnej Európe sa s prvými tréningmi a predsezónnymi duelmi len začína. Mužstvá sa len schádzajú, prvé zápasy odohrajú prakticky v čase, keď už my budeme v súťaži. V záujme klubu je dotiahnuť známejšie futbalové meno. Mohli sme hľadať náhradu v Poľsku či Maďarsku, ale prešovských divákov chceme potešiť renomovanejšou značkou, ktorá ich určite motivuje v rozhodnutí prísť na štadión," uviedol lodivod pre klubový web 1fctatran.sk.

Ako ďalej tréner pokračoval, klub je v spojení s klubmi zo Španielska, Talianska, Belgicka a Holandska, ktoré majú záujem prísť. Dôležitá bude aj nákladová čiastka. Do konca prípravy Prešovu ostáva jediný zápas, a to stretnutie s AEK Atény v poľskom Kielce. Duel sa odohrá v piatok, 14.7. o 17:00.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM