Martin Károly Rôzne

Do ulíc sa tlačia nové trendy: Multifunkčný kočík zaujal ľudí a dobýja Facebook :)

Má štyri kolieska a dá sa ňom voziť aj dieťa. Prípadne zas v lete grilovať na záhrade, radia ľudia na Facebooku. Pozrite, ako šikovne vynaliezavá mamička dokázala v Žiari využiť obyčajný nákupný vozík :)

Ilustračný obrázok k článku Do ulíc sa tlačia nové trendy: Multifunkčný kočík zaujal ľudí a dobýja Facebook :)
Zdroj: Dnes24.sk

Autobusová stanica plná ľudí zostala v nemom úžase. Jeden z účastníkov nevídaného úkazu ale vytiahol telefón a spravil parádnu momentku. Mladá žena s nákupným vozíkom, ďaleko od obchodných centier, na ňom tlačí pravdepodobne svoje dieťa.

Na známej sociálnej sieti má už táto fotka množstvo komentárov. „Kurňa za žetón sa oplatí a keď vyrastie vymení za väčší…,“, píše Zdeno. „No paráda mamičky ušetria,“ komentuje na Facebooku zase Danka. „A v lete v tom budú grilovať,“ dopĺňa Roman.

Nákupný vozík, aj s mincovníkom na 0,50, 1, a 2 eurové mince sa dá na internete kúpiť už za 30 eur. Samozrejme sú aj luxusnejšie modely s pozinkovaním. Tie si môžete zaobstarať za približne 90 eur :)

Ak sa vám podarí nafotiť niečo podobné v našich uliciach, neváhajte a pošlite na adresu : zvolen@global24.sk Aj zatiaľ neznámeho autora tejto fotky čaká chutná odmena.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM