Ľubomír Hudačko Kultúra

Dojímavé VIDEO z Prešova: S Cmorikom si zahral nevidiaci chlapec, z jeho tónov išli zimomriavky

Štvornásobný zlatý Slávik Peter Cmorik vystúpil so svojou dočasne novou kapelou v Prešove. Part si strihol aj s nevidiacim Lackom Medvecom, ktorý mu robil doprovod na klavíri. Vypočujte si v nahrávke, ako im to spolu šlo, zimomriavky sú garantované.

Ilustračný obrázok k článku Dojímavé VIDEO z Prešova: S Cmorikom si zahral nevidiaci chlapec, z jeho tónov išli zimomriavky
Zdroj: Dnes24.sk

Rockový večer si užili Prešovčania v Bizarre klube, kde zavítal štvornásobný zlatý Slávik Peter Cmorik. Dvojhodinový prierez pesničiek speváka so zlatom v hrdle dodal dávku rocku ako sa patrí.

Roztancoval dav so svojou dočasne novou kapelou, ku ktorej hneď na začiatku vzal aj nevidiaceho Lacka Medveca. A ten predviedol skutočné majstrovstvo! Najznámejšia pieseň speváka Dážď znela v tónoch, ktoré vyvolávali zimomriavky. Presvedčte sa sami v našej videogalérii!

Cmorik prakticky po vrchole hneď v úvode mal čo robiť, aby si divákov získal aj ďalšími piesňami, ale podarilo sa mu to. Prezentácia noviniek z albumu O tebe sa ujala, rádiovky potom už návštevníci spievali s ním. Slávik v Prešove priznal aj jednu zaujímavosť: „Pieseň Ako láva, ktorú mi napísala Janka Kirschner sa mi spieva neskutočne ťažko. Asi sa mi chcela pomstiť,“ vtipkoval.

Aj on si všimol, že v Prešov je hudobné mesto: „Pochádza odtiaľ veľmi veľa výborných muzikantov. Možno ste všetci s nimi rodina. Verím preto vo vašu muzikalitu pri spievaní mojich pesničiek,“ dúfal v pomoc publika. S dočasne novou kapelou zahral Cmorik presne dvojhodinový set piesní a potom sa už ponáhľal splniť priania obdivovateľov. V Prešove ich mal nastúpených v rade. Rocker má na svojom konte už štyri albumy, aktuálne prezentuje najnovší počas jesenného turné.

foto: Bizarre

Peter Cmorik a jeho Dážď: Takto znie s klavírom od nevidiaceho chlapca!
1
Galéria
Koncert Petra Cmorika v Prešove: S novou kapelou aj novou posilou!
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM