Peter Handzuš Hokej

Domáce playoff zápasy vo veľkom štýle: HK Poprad vyrukoval s takýmto programom

Popradský klub chce prilákať do hľadiska čo najviac divákov. Štvrťfinálová séria so Zvolenom pokračuje vo štvrtok a v piatok. Okrem dobrého hokeja na vás čaká aj zaujímavý program.

Ilustračný obrázok k článku Domáce playoff zápasy vo veľkom štýle: HK Poprad  vyrukoval s takýmto programom
Foto: Peter Handzuš

Azda najväčším lákadlom budú živé vystúpenia Tatranky a FS Vernár. Popradská kapela Tatranka zaspieva pred zápasom hymnu HK Poprad Biela a modrá. Chalani z Tatranky majú nachystané aj jingle, ktoré by mali hrať počas prerušení hry. Ich vystúpenie si budete môcť vychutnať aj cez prestávky.

Hokejové zápasy tradične štartujú hymnou Slovenskej republiky. Na popradskom štadióne tentoraz zaznie naživo a to v podaní mužského folklórneho súboru Vernár.

Nástup hráčov na ľadovú plochu bude sprevádzať svetelná a ohňová šou, na svoje miesto na štadióne preto príďte s dostatočným časovým predstihom, aby ste stihli vidieť a počuť všetko, čo na vás pred úvodným buly čaká.

Pre divákov je pripravená tombola s parádnymi cenami. Domov tak môžete odísť s dresom HK Poprad alebo dokonca s práčkou. Počas prestávok sa o zaujímavé ceny bude súťažiť aj na ľade.

Pre prvých fanúšikov, ktorí si kúpia lístky na dvojzápas proti Zvolenu v pokladniach zimného štadióna sú nachystané tričká s logom playoff. Na štvrťfinálové zápasy HK Poprad sa naozaj oplatí prísť. Chcú k tomu prispieť aj popradskí hráči, ktorí sú pripravení bojovať o dve víťazstvá nad Zvolenom.

Štvrťfinálové zápasy HK Poprad – HKm Zvolen začínajú vo štvrtok 17. marca aj v piatok 18. marca o 17:00.

Pozrite si termíny a ceny vstupeniek na domáce zápasy HK Poprad

Hymna HK Poprad
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM