Rastislav Búgel Krimi

Dráma so šťastným koncom: Policajti zachránili muža, sedel za zábradlím na moste nad železnicou!

Niektoré dramatické momenty napokon aj napriek nepriaznivým okolnostiam skončia dobre. Presvedčili sa o tom aj nitrianski policajti.

Ilustračný obrázok k článku Dráma so šťastným koncom: Policajti zachránili muža, sedel za zábradlím na moste nad železnicou!
Zdroj: TASR

Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Nitre zachránili život nešťastného muža. “Asi pol hodinu po polnoci dnes 4.2.2016 bola hliadka vyslaná na Hollého ulicu v Nitre, kde údajne stojí na moste ponad železničnú trať muž a chce skočiť,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Ako informuje polícia, keď muži zákona dorazili na miesto videli za zábradlím sedieť muža s nohami spustenými do vzduchu. Na moste stála aj vystrašená okoloidúca žena, ktorá vec oznámila polícii. “Policajti s mužom komunikovali a po chvíli ho chytili za ruky a cez zábradlie vytiahli na chodník. Potom mu privolali rýchlu záchrannú službu,“ informuje Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre. Muž bol následne hospitalizovaný v nitrianskej nemocnici.

Skutok policajtov napokon neostane bez povšimnutia. “Policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru v Nitre ppráp. Jakub Kečkéš a nstržm. Bc. Michal Kalmancay budú podľa vyjadrenia nadriadených za úspešne zvládnutú záchranu života ocenení,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM