Webnoviny - Svet

E. Watson najlepšie sa obliekajúcou ženou, Gaga najhoršia

WEBNOVINY.SK

Emma WatsonFoto: SITA/APBRATISLAVA 3. mája (WEBNOVINY) – Hviezda série filmov o Harrym Potterovi Emma Watson je podľa britského magazínu Glamour najlepšie obliekajúcou sa ženou roka. Na druhej priečke skončila britská speváčka Cheryl Cole, bronzové miesto získala Kristen Stewart známa z filmovej série Twilight. Na štvorke je speváčka Dannii Minogue a prvú päťku uzatvára britská televízna osobnosť a modelka Alexa Chung.

Novinkou v každoročne zostavovanom rebríčku je päťročná dcéra Toma Cruisa a Katie Holmes Suri, ktorá obsadila 21. miesto. Ako uvádzajú v časopise Glamour, dievčatko má „najžiadanejší šatník Hollywoodu“. Ďalšou debutantkou v rebríčku je manželka britského premiéra Davida Camerona Samantha. Vďaka „snúbeniu sa klasiky s modernými kúskami“ skončila na 19. priečke.

Jedna z britských módnych ikon Victoria Beckham oproti minulému roku klesla o sedem priečok a aktuálne je na 15. pozícii. Rebríčku najhoršie oblečených kraľuje hviezda britských reality šou Katie Price a tesne za ňou je speváčka Lady Gaga.

Informácie zverejnila webová stránka www.mirror.co.uk

Desať najlepšie obliekajúcich sa žien sveta 2011 podľa magazínu Glamour:

  1. Emma Watson
  2. Cheryl Cole
  3. Kristen Stewart
  4. Dannii Minogue
  5. Alexa Chung
  6. Rihanna
  7. Kate Moss
  8. Blake Lively
  9. Olivia Palermo
  10. Lea Michele
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM