Futbal

EURO 2016 s Dnes24.sk: Víťazte s Kozákovým tímom. V hre sú desiatky cien

Oslávte premiéru Slovenska na európskom šampionáte s Dnes24.sk. Nazrite do futbalovej kuchyne, zapojte sa do súťaže a hrajte o niektorú z 34 cien. Každý deň jeden víťaz. V deň finále ME 2016 vyžrebujeme tri vstupenky do neba s tekutým bonusom pre hlavného víťaza.

Ilustračný obrázok k článku EURO 2016 s Dnes24.sk: Víťazte s Kozákovým tímom. V hre sú desiatky cien
Zdroj: internet

Futbalový sviatok začína už zajtra. O otvárací zápas EURO 2016 sa postarajú domáci Francúzi s Rumunmi. Zverenci Jána Kozáka budú mať na šampionáte premiéru o deň neskôr, keď nastúpia proti Walesu.

Bavte sa futbalom

Na Dnes24.sk vám prinesieme zaujímavosti, kvízy, atraktívne galérie i hlasovania. Aktuálne výsledky môžete sledovať na partnerskom portáli Sport7.sk. Originálne spravodajstvo doplníme dennou súťažou o ceny, ktoré ocenia i vaše polovičky.

Bavte sa futbalom a súťažte o jednu z 34 cien. Každý, kto pošle správnu odpoveď na súťažnú otázku, môže získať dennú cenu – balíček kozmetiky pre mužov. Súťaž vyvrcholí žrebovaním majiteľov troch hlavných cien – poukazu na let balónom.

Pre definitívne víťaza je pripravený bonus v podobe kartónu originálnych pív doplneného o šesticu pohárov. Vaše šance pozrieť sa na svet z vtáčej perspektívy a získať tekutý darček rastú s počtom odoslaných správnych odpovedí.

Kedy a kde začíname?

10. júna na všetkých weboch v sieti Dnes24.sk

Kde nájdete súťažnú otázku?

Otázku zverejníme každý deň od 10. júna do 9. júla na všetkých weboch v sieti Dnes24.sk popoludní v správe označenej logom EURO 2016 s Dnes24.sk.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Stačí vyplniť súťažný formulár, ktorý nájdete v správe so súťažnou otázkou označenou logom EURO 2016 s Dnes24.sk

Ako bude prebiehať žrebovanie?

Na druhý deň po zverejnení súťažnej otázky vyžrebujeme jedného víťaza dennej ceny. Na záver súťaže sa uskutoční hlasovanie o tri hlavné ceny – let balónom. Pre definitívneho víťaza je pripravený bonus v podobe zlatého moku a setu originálnych pohárov.

Kde zverejníme mená víťazov?

Mená majiteľov denných cien nájdete na druhý deň po publikovaní súťažnej otázky na Dnes24.sk v správe označenej logom EURO 2016 s Dnes24.sk. Víťazov troch hlavných cien zverejníme 11. júla na Dnes24.sk v správe označenej logom EURO 2016 s Dnes24.sk.

O čo hráte?

Súťažiaci môžu získať poukážky na let balón od Darujletbalonom.sk, kartón piva doplnený setom pohárov od spoločnosti KIKA BIER a balíčky pánskej kozmetiky od HENKEL SLOVENSKO.

Euro 2016 oficialne video
1
Galéria
Euro 2016 promo galeria
13
Galéria
Zdroj: internet
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM