Katarína Reiterová Krimi

Facebookom sa šíri varovanie pre rodičov pred čiernou dodávkou: Hrozí deťom niečo?

Na Facebooku sa šíri správa o tom, že po našom okrese chodí čierna dodávka s českou ŠPZ-kou a láka deti na sladkosti. Okamžite sme preto kontaktovali políciu a zisťovali viac.

Ilustračný obrázok k článku Facebookom sa šíri varovanie pre rodičov pred čiernou dodávkou: Hrozí deťom niečo?
Foto: Jaroslav Dodok

Podľa informácie, ktorá sa šíri Facebookom, má ísť o čiernu dodávku, ktorá jazdí po obciach v našom okrese a láka deti na sladkosti a odvoz. Túto informáciu dokonca hlásil jeden z obecných rozhlasov a varoval rodičov, aby si dávali pozor na svoje deti.

Okamžite, ako sa táto správa dostala k nám, sme kontaktovali políciu. Krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová potvrdila, že aj polícia disponuje s touto informáciu. „Kriminálna polícia dokonca preverovala túto informáciu, ale nič sa nepotvrdilo,“ povedala nám pred chvíľou Faltániová a dodala, že nezaznamenali ani žiadne trestné oznámenie v tejto súvislosti.

Podľa našich informácií sa správa šírila v obciach Prestavlky či Lovčica-Trubín. Ako nám ďalej povedala krajská policajná hovorkyňa, pokiaľ by ste si v tejto súvislosti všimli niečo podozrivé, kontaktujte políciu. „Opakujem však, do dnešného dňa sme nič nezaznamenali,“ zdôraznila Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM