Jakub Forgács Hokej

Fanúšikovia baranov prišli na zápas a to si nemohli nevšimnúť: Čo to kvapkalo na ľudí na bystrickom zimáku?

Sťažnosti priaznivcov bystrických baranov nenechali dlho čakať na reakciu. Na facebookovej stránke fanúšikov k nim prehovoril marketingový a obchodný manažér klubu Atila Béreš. Tu sú jeho slová...

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia baranov prišli na zápas a to si nemohli nevšimnúť: Čo to kvapkalo na ľudí na bystrickom zimáku?
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Viacerí fanúšikovia baranov sa v posledných dňoch sťažovali na problémy, s ktorými sa stretávajú na domácich zápasoch svojich obľúbencov. Reakcia prišla v utorok predpoludním na facebookovej stránke fanúšikov baranov.

„Reagujem na sťažnosti a upozornenia ohľadom kvapkania vody a zlého ozvučenia na zimnom štadióne. Kvapkanie vody – je nám ľúto, že sa niečo takéto stalo. Ihneď po nahlásení som osobne aj s pánom správcom zimného štadióna urobil kontrolu,“ uviedol marketingový a obchodný manažér klubu Atila Béreš so slovami, že strecha je úplne v poriadku.

„To, čo kvapkalo, bol kondenz, teda voda, ktorá sa zráža a následne kvapká. Je to dôsledok rozdielnej teploty v priestoroch zimného štadióna, kde veľké množstvo ľudí nadýchalo teplejší vzduch a vonkajšieho prostredia. Neviem vám povedať a sľúbiť, kedy a ako sa táto situácia vyriešia ani, či opäť nastane, či nie. Jedno však povedať viem, už teraz hľadáme riešenie u odborníkov,“ pokračoval Béreš, ktorý fanúšikov poprosil o strpenie.

Čo sa ozvučenia týka, podľa jeho slov je to starý problém, ktorý sa v poslednom čase zhoršil. „Testovanie ozvučenia prebieha už dva týždne. Zvuk ako celok sa zlepšil, iste uznáte, že pani hlásateľku už v poslednom zápase bolo rozumieť výborne a hudba hrala čisto a v rozumnej hlasitosti. Čo vás však trápi je občasné "chrčanie“ v reproduktoroch," spomenul Béreš. Ako dodal, aj túto záležitosť čoskoro vyriešia. Verí, že už do nasledujúceho domáceho zápasu.

Čítajte tiež:

Na hokeji v Bystrici môžete zažiť novinku: Toto sa odteraz bude diať počas prvej a druhej tretiny!

Barani sa predstavili na ľade Martinčanov: Zápas spoznal víťaza až po nájazdoch FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM