Tomáš Batiz Hokej

Fanúšikovia hokeja zbystrite pozornosť: Mikulášsku juniorku čakajú ešte posledné zápasy v sezóne

Mikulášska juniorka je jedna z posledných, ktorá reprezentuje Liptovský Mikuláš. V závere sezóny bojuje o pohár generálneho sekretára SZĽH.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia hokeja zbystrite pozornosť: Mikulášsku juniorku čakajú ešte posledné zápasy v sezóne
Foto: Tomáš Batiz

Liptáci naposledy zabojovali o finálovú miestenku na prešovskom ľade. Po dvoch domácich zápasoch bol stav série vyrovnaní 1:1. V dôležitom zápase však absentoval Andrej Lištiak, ktorý sa zranil v druhom zápase.

V dôležitom súboji bola hra vyrovnaná a góly pribudli na ukazovateli skóre len veľmi sporadicky. Po riadnom hracom čase nakoniec skončil zápas remízou a dospel až k nájazdovej lotérii. V nájazdoch mali bohužiaľ viac šťastia domáci. V treťom zápase museli Liptáci vyhrať. Svojou vlastnou nedisciplinova­nosťou a prístupom k zápasu sa však obrali o možnosť lepšieho výsledku.

Po vypadnutí zo semifinále čakajú Liptákov zápasy o bronzové medaily. Súperom mikulášskych hokejistov bude tím z Martina. „Samozrejme dáme do toho všetko. Pre mnohých chalanov to bude posledná séria v juniorskom tíme, ale aj celkovo v hokeji. Tešíme sa a veríme, že vyhráme,“ uviedol Matej Florek, kapitán mikulášskej juniorky. Prvé zápasy sú na programe v piatok (25.3) a sobotu (26.3) na domácom ľade, tento krát v JL aréne.

Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM