Jakub Forgács Rôzne

Farby jesene v uliciach nášho mesta: Nádherné zábery, ktoré potešia oči Bystričanov FOTO

Nebolo to tak dávno, čo sme sa slnili na pláži či chodili po meste iba v kraťasoch a tričkách. V posledných dňoch však mnohí Banskobystričania vytiahli svoje bundy a kabáty. Citeľné ochladenie so sebou však neprinieslo len zmenu oblečenia. Príroda v meste zeragovala tiež a skutočne nádherne.

Ilustračný obrázok k článku Farby jesene v uliciach nášho mesta: Nádherné zábery, ktoré potešia oči Bystričanov FOTO
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Pri prechádzke mestom sa v týchto dňoch budete musieť dobre obliecť. Október priniesol ochladenie, ktoré vás prinúti, vybrať teplejšie oblečenia. Určite vás však zahreje aj pohľad na stromy v uliciach mesta, ktoré dostávajú pestrofarebný nádych od žltej, cez oranžovú, červenú, až po hnedú. Vybrali sme sa priamo do ulíc, aby sme pre vás túto nádheru zachytili.

Pri prechádzke mestom z Uhliska, cez Centrum až na Fončordu, sme sa veru mali čím kochať. "Hoci je zimšie, pohľad je to vsktuku krásny, len keby to opadané lístie už začali aj pomaly odpratávať“ povedala pre Bystrica 24 pani Zuzana, ktorá býva neďaleko Uhliska.

„Moje deti jeseň milujú. Im chlad vôbec neprekáža, keď ich naobliekam a je im aj jedno, že je mokro. Chcú sa len blázniť na ihriskách. Farebné stromčeky sa im veľmi páčia a obdivujú ich, kade chodia,“ doplnila Bystričanka Andrea.

Pozrite si zábery z jesenných banskobystrických ulíc v našej fotogalérii. Ak máte aj vy pekné fotky z jesennej Banskej Bystrice, pošlite nám ich mailom na bystrica(zavi­náč)global24.sk alebo cez našu stránku na Facebooku.

Čítajte tiež:

Info o snežení pre Bystricu: V našom okrese môže spadnúť až 25 cm bielej nádielky!

FOTO: Do Bystrice dorazila nefalšovaná jeseň
21
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM