Jakub Forgács Krimi

FOTKY z nehody na križovatke: Na bystrickom sídlisku sa zrazil vodič štvorkolky s motorkárom

Na banskobystrickom sídlisku došlo k nehode. Na ceste sa zrazili vodič (30) štvorkolky s motorkárom (25) jazdiacim na stroji Yamaha.

Ilustračný obrázok k článku FOTKY z nehody na križovatke: Na bystrickom sídlisku sa zrazil vodič štvorkolky s motorkárom
Foto: Katarína Oravská / Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu o 13:30 došlo v Banskej Bystrici k dopravnej nehode. „Vodič (30) štvorkolky z Banskej Bystrice, jazdiaci z ulice Povstaleckej cez križovatku z vedľajšej cesty na cestu II/578 nedal prednosť v jazde po hlavnej ceste z pravej strany idúcemu motocyklu Yamaha, ktorý viedol vodič (25) z Banskej Bystrice,“ informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Následkom toho došlo k zrážke a vodiča motocykla odklonilo k obrubníku pričom narazil do obrubníka a spadol na cestu. Alkohol u neho zistený nebol, u vodiča štvorkoly pri dychovej skúške zistili 1,35 mg/l, čo je 2,81 promile. Vodičský preukaz mu bol zadržaný,“ pokračovala hovorkyňa.

Ako spomenula hovorkyňa, vodič motorky sa ľahko zranil. „O 13:48 záchranári ošetrili muža (25), účastníka dopravnej nehody na Podlavickej ceste, ktorý mal povrchové poranenie predkolenia a previezli ho do nemocnice v Banskej Bystrici,“ povedal Boris Chmel, manažér pre komunikáciu s verejnosťou z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky.

„Škoda na motocykli a štvorkolke je odhadnutá na 5 500 eur,“ uviedla M. Faltániová so slovami, že dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania a vodičovi štvorkoly bude vznesené obvinenie pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Búračka v obrazoch: V Bystrici sa zrazila štvorkolka s motocyklom
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM