JAB Regióny

FOTO a VIDEO: Finálový večer Miss Spiša bol plný farieb, krásy a prekvapení

Finále Miss Spiša je za nami. Tento rok sa nieslo v znamení ukrajinských farieb a kultúry. Prinášame vám pocity víťaziek aj slová porotcov.

Ilustračný obrázok k článku FOTO a VIDEO:  Finálový večer Miss Spiša bol plný farieb, krásy a prekvapení
33
Galéria

Uplynulý piatkový večer patril v Spišskom divadle krásnym dievčatám. Po vlaňajšom ročníku, kedy sa slávnostný finálový večer Miss Spiša konal v hokejovom duchu, tento rok deväť finalistiek predviedlo to najlepšie z Ukrajiny. Začiatok súťaže začal prehliadkou ukrajinských krojov. Priebeh večera bol však netradičný.

Zdroj: Dnes24.sk

Mnohé dievčatá si vydýchli, lebo tento rok boli oslobodené od voľnej disciplíny, no rozhovoru so stálym moderátorom večera Michalom Hudákom, ktorého outfit súvisel s témou súťaže, sa nevyhli. Taktiež dievčatá sa hneď z úvodu predviedli rovno aj v plavkách, čo bola takisto zmena oproti predošlým ročníkom.

Pocity víťaziek

Porotu tvorilo desať známych tvári, ktoré napokon rozhodli o najkrajšej žene nášho regiónu, ktorou sa napokon stala osemnásťročná Klaudia Repková zo Spišskej Novej Vsi. Klaudia tesne po vyhlásení výsledkov neskrývala dojatie. „Nečakala som to vôbec, preto som milo prekvapená a zároveň veľmi šťastná, že som vyhrala. Okrem výhry si odnášam aj veľa zážitkov a hoci som mala zo začiatku stres, nakoniec som si to veľmi užila,“ prezradila víťazka 22. ročníka tejto súťaže krásy.

Prvou vicemiss sa stala Sylvia Fargašová zo susedných Smižian. „Radosť, príjemný večer, a odreagovanie sa,“ zhodnotila večer s tým, že finále si išla hlavne užiť a to, že sa umiestnila bola len akási čerešnička na torte.

Veľkým prekvapením a veľkou skúsenosťou bol slávnostný večer aj pre druhú vicemiss, ktorou sa stala najstaršia finalistka – Barbora Chlebovcová z Odorína. „Už len preto, že som najstaršia, tak som nepočítala zo žiadnym umiestnením. Bol to pre mňa nezabudnuteľný zážitok a neopísateľný pocit, keď vyhlásili moje meno,“ povedala.

Čo prezradili porotcovia?

V porote sa objavili pravidelní porotcovia, ale prišlo aj niekoľko nováčikov, ktorí mali na tejto súťaži premiéru. Predsedom poroty sa stal Jozef Oklamčák, ktorý ako ostrieľaný porotca a zakladateľ súťaže krásy si v Spišskej do poroty zasadol po prvýkrát. „Bola to veľmi pekná šou a bol som príjemné prekvapený z celkového večera. Dievčatá sú nádherné a bolo ťažko určiť tú najkrajšiu už len preto, že po sčítaní bodov od všetkých porotcov skončili na prvom mieste tri dievčatá,“ zasmial sa. Napokon sa podľa jeho slov predsa len porotcovia dohodli s tým, že bod navyše ako predseda poroty pridelil práve už známej víťazke.

Premiéru v úlohe porotcu mal aj herec Vladimír Kobielsky. Ako sa počas večera bavil a ako sa mu rozhodovalo? „Ja som sa veľmi dobre bavil. Dievčatá boli krásne, pôvabné a bolo to ťažké, ale vybrali sme. Víťazka bola aj moja favoritka, keďže ma na úvod uvádzala a zistil som, že nie je len pekná, ale aj príjemná.“ Jeho herecký kolega Marek Fašiang si celkovú atmosféru večera taktiež pochvaľoval, no ako sa priznal, jeho tip na víťazku nevyšiel. „Mojou favoritkou bola slečna s číslom 5, no ale s víťazkou som taktiež spokojný, keďže v mojom rebríčku obsadila druhé miesto,“ doplnil herec.

Celý večer spestrilo aj vystúpenie Poddukelského umeleckého ľudového súboru Puľs z Prešova, ktorý si od divákov vyslúžil neutíchajúci potlesk. Záverečné defilé patrilo prehliadke zaujímavých svadobných šiat za speváckeho výkonu ukrajinskej návrhárky, čo si môžete pozrieť aj v našom videu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Veľká fotogaléria: Pozrite si, ako to vyzeralo na vyvrcholení Miss Spiša 2018
33
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM