Lucia Lauková Regióny Futbal

FOTO a VIDEO: Rekonštrukcia futbalového štadióna v Nitre je v polovici

Práce na rekonštrukcii nitrianskeho futbalového štadióna idú podľa plánu. Pozrite sa čo všetko sa spravilo za tri mesiace od začatia prerábky.

Ilustračný obrázok k článku FOTO a VIDEO: Rekonštrukcia futbalového štadióna v Nitre je v polovici
12
Galéria
Zdroj: FC Nitra

Od začiatku rekonštrukčných prác na štadióne FC Nitre ubehli tri mesiace. Podľa konateľa Nitrianskej investičnej ide všetko podľa plánu. „Výstavba štadióna FC Nitra sa zatiaľ realizuje podľa harmonogramu. Na stavbe pracuje priebežne 70 pracovníkov a veľa mechanizmov,“ povedal konateľ spoločnosti Nitrianska investičná, Peter Pillaj.

Polovica prác je za nami

Podľa oficiálneho webu klubu FC Nitra boli vykonané búracie práce na hlavnej tribúne, odviezla sa hracia plocha, začalo sa s výstavbou novej tribúny z oceľovej konštrukcie a zosilnili novú strešnú konštrukciu na hlavnej tribúne. "Začali sme s výstavbou nových inžinierskych sietí vo vnútri a za sebou hlavne máme všetky vonkajšie rozvody,“ povedal pre klubový web stavby vedúci Jozef Zöllei.

Pokládka nového trávnika

Ako uvádza stránka FC Nitra v ďalších dňoch bude pozornosť venovaná hlavne novej tribúne a príprave hracej plochy. "Približne za mesiac – mesiac a pol by sme mohli pokladať samotný trávnik.“ uviedol stavby vedúci Jozef Zöllei pre web FC Nitra.

Na štadióne počuť pracovný ruch cez týždeň aj v soboty. "Rekonštrukcia by mala byť ukončená v prvej polovici siedmeho mesiaca tohto roku,“ dodal pre klubový web FC Nitra, stavby vedúci Jozef Zöllei.

Viac fotografií z prestavby štadióna FC Nitra nájdete v priloženej galérii!

Zdroj: YouTube.com
FOTO a VIDEO: Rekonštrukcia futbalového štadióna v Nitre je v polovici
12
Galéria
Zdroj: FC Nitra
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM