JAB Rôzne Zo Slovenska

FOTO a VIDEO: Takto oslavovali Silvester otužilci zo Spišskej a okolia

Viac ako 30 otužilcov sa stretlo v Slovenskom raji, aby spolu oslávili koniec roka. A bola to veru poriadna zábava. Veď sledujte tie zábery :)

Ilustračný obrázok k článku FOTO a VIDEO: Takto oslavovali Silvester otužilci zo Spišskej a okolia
14
Galéria

Koniec roka si pripomenuli po svojom. Pstruhy Slovenského raja – ako si hovoria otužilci zo Spišskej Novej Vsi a okolia – sa stretli v posledný deň roku 2017 na Zelenej lávke, kde oslavovali Silvestra v ľadovom Hornáde.

Poriadna oslava

Síce oslavovali presne o 12 hodín skôr, ale o to radostnejšie a so všetkým, čo k tomu patrí. O dvanástej na obed vyše tridsať otužilcov si spoločne pripilo šampanským a okúpalo sa za tónov hudby v päťstupňovom Hornáde. A nechýbala ani torta k tretiemu výročiu.

„Pred tromi rokmi sme tu Silvester oslavovali dvaja, minulý rok nás bolo 15 a teraz je nás 32, čo ma nesmierne teší. O to viac, že sa k nám okrem pravidelných otužilcov pridali práve dnes aj hostia, ktorí tu len silvestrujú,“ povedal pre náš portál zakladateľ spomínaného klubu Peter Klein.

Ako prezradil, toto už je jeho každoročná tradícia. Najskôr slávi Silvester s otužilcami a potom v kruhu rodiny štandardne, ale už v teple. „Aj keď už boli také návrhy prísť sem o polnoci,“ zasmial sa.

Takto vyzeral Silvester v podaní Pstruhov Slovenského raja
1
Galéria

Noví aj pravidelní

Prvýkrát vstúpiť do ľadovej vody sa práve v posledný deň roka odhodlal aj pán Ján (65) a priviedol zo sebou i syna a vnuka. „Ja už som sa dlho pohrával s takou myšlienkou pridať sa k otužilcom. Venujem sa kondičnému behu a chcel som vyskúšať aj otužovanie. Zážitok to bol skvelý a určite to nebolo poslednýkrát,“ povedal. Jeho 15-ročný vnuk sa tiež ponoril do studeného Hornádu, no dedove nadšenie až tak nezdieľal.

Koncoročným otužovaním si deň spríjemnila aj pani Viera (48) zo Spišskej Novej Vsi. „Otužujem pravidelne už rok a cítim sa skvele. Na Silvestra som sem prišla preto, lebo je tu nádherná príroda a skvelá partia ľudí,“ prezradila nám.

Silvester v podaní Pstruhov Slovenského raja si môžete pozrieť aj v našich galériách.

OBRAZOM: Otužilci oslavovali Silvestra v Slovenskom raji
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM