Monika Hanigovská Regióny Kultúra

VIDEO z parádnej šou v Trnave: Nádhera, čo sa dialo na mestskej veži

Strhli na seba všetky pohľady prítomných ľudí. Tanečníci na mestskej veži v Trnave predviedli akrobatickú šou plnú tanca a hudby. Veď si to pozrite.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO z parádnej šou v Trnave: Nádhera, čo sa dialo na mestskej veži
14
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Bolo sa veru na čo pozerať. Trnava zažila šou, aká sa len tak nevidí. Multimediálny festival Lovely Experience 2017 zaostril v uplynulú sobotnú noc aj na jednu z dominánt mesta – mestskú vežu. Práve na nej sa odohral atraktívny tanec s názvom Vertical Dance, pri ktorom sa mnohým na chvíľku zatajil dych.

 Autentické VIDEO: Pozrite si krásne vystúpenie na mestskej veži
1
Galéria

Vzdušná akrobacia na mestskej veži sa konala za prítomnosti hudby, svetelnej vizualizácie, šikovných tanečníkov a zvedavých návštevníkov.

Akoby v beztiažovom stave

Dvojica tanečníkov predviedla na mestskej veži atraktívne predstavenie. Vystúpenie pod názvom Vertical Dance v podaní českého akrobata Tomáša a jeho tanečnej partnerky Kláry ukázalo počas 7-minútového vstupu dávku vzdušnej akrobacie. A divákom sa zohratá dvojica na veži predviedla dokonca až dvakrát.

Akrobati boli počas celého predstavenia zavesení na dvoch tenkých lanách, ktoré ich počas vzrušujúceho tanca istili pre pádom. Umelci počas sobotného predstavenia vyzerali, akoby tancovali v beztiažovom sta­ve.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Skutočný zážitok

Nevídanú šou si nenechali ujsť nadšenci tanca, seniori, tínedžeri či napríklad rodičia s deťmi. „Naša dcérka pozerala na vystúpenie s otvorenými ústami“, povedala so smiechom mladá mamička, pričom pohľadom ukázala na svoju spokojnú sedemročnú Natálku.

"Niekoľkí sme tu naozaj občas tŕpli, keď tanečníci lietali na veži sem a tam… Bol to však skutočný zážitok. Obaja tanečníci priam hypnotizovali svojim vystúpením. Poklona pred nimi,“ povedal nám jeden z prihliadajúcich sa divákov.

Túto šou si nenechala ujsť ani Lucia, ktorú sme tiež na mieste oslovili. „Tanečníci sa ako keby vznášali na Mesiaci. Chodím na tanečnú, ale s určitosťou viem povedať, že na takéto niečo by som si naozaj, ale naozaj netrúfla,“ povedala nám jedným dychom.

Vychutnajte si akrobatickú šou Vertical Dance v našej priloženej fotogalérii a aj na videu.

Prítomní ľudia len tak žasli: Krásne predstavenie v Trnave OBRAZOM
14
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM