Zo Slovenska

FOTO: Dvadsiatka plná farieb, nálady a energie. Jubilejný ročník Pohody upútal

Dni plné výbornej a prajnej atmosféry, zabávajúcich sa ľudí i možnosti intelektuálne pookriať na besedách či pri výstavách. Pohoda bola naozaj pohodová.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Dvadsiatka plná farieb, nálady a energie. Jubilejný ročník Pohody upútal
Zdroj: Facebook

Prodigy, Sigur Rós, PJ Harvey, James Blake, Dj Shadow, Flying Lotus a množstvo ďalších. Na trenčianskej pohode to od štvrtka 7. júla žilo prajnou uvoľnenou atmosférou, hudobné vložky najrôznejších záberov boli tradične dopĺňané o umenie, literatúru i prvý slovenský minaret, ktorý rozladil napríklad politika Borisa Kollára.

„Ako každý rok, boli to výborne tri dni, zabavili sme sa najlepšie, ako sa dalo. Až mi je ľúto, že je koniec,“ hovoril priamy účastník Pohody Robo, dupľujúc názory tisícov návštevníkov najväčšieho festivalu u nás. „O rok sme tu zasa,“ dodala Klára.

PREČÍTAJTE SI: V Trenčíne privítali sobotu poriadnou bubnovačkou

„Takúto pohodovú Pohodu som zažil pred tromi rokmi. Energia, ktorá z ľudí sršala a niesla sa široko ďaleko, bola pre mňa väčším zážitkom než obľúbený DJ Shadow,“ hodnotil Martin.

Šéf najmasovejšieho slovenského festivalu Pohoda Michal Kaščák vyjadril s priebehom spokojnosť, teší ho aj fakt, že sa túto letnú party podarilo po štvrtý raz v histórii vypredať.

Pohoda 2016
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM