Eva Drugdová Regióny Zo Slovenska

FOTO: Krásy Zvolena ako ich bežne neuvidíte. Jaroslav nacvakal výnimočné zábery

Zvolen je zrejme krásny pre každého Zvolenčana. Hoci niektoré veci považujeme za bežné, môžu sa stať výnimočnými. Pozrite si krásne zábery!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Krásy Zvolena ako ich bežne neuvidíte. Jaroslav nacvakal výnimočné zábery
18
Galéria
Zdroj: archív Jaroslava Pukančíka

Nedávno sme vám priniesli krásne zábery na naše mesto Z pustého hradu. Zvolen je však krásny nielen z výšky, no pokochať sa jeho peknými miestami dá aj pri prechádzke námestím a okolím. A to v každom ročnom období. Treba sa len vedieť správne dívať.

Mnohých trápia v našom meste doničené chodníky či cesty, ale možno sa niekedy oplatí pozastaviť a všímať si to pekné. Deň bude potom istotne príjemnejší a vy budete tiež pozitívne naladení. Pokochať sa môžete už na našom námestí, odkiaľ sa vám naskytne pohľad nielen na Zvolenský zámok, ale aj na ostatné historické budovy. Je to už pre vás samozrejmosť? Dá sa však na všetko pozerať aj ináč.

Pozrite si zábery Zvolenčana Jaroslava, ktorého záľubou je fotografovanie. Na svojich fotografiách zachytil pre nás obyčajné miesta. Dokázal ich však spraviť výnimočnými, stačí len iný uhol pohľadu. Však je náš Zvolen krásny?

Pozrite si pozoruhodné fotografie Jaroslava v priloženej galérii!

V OBRAZOCH: Krásne zábery nášho mesta od Zvolenčana Jaroslava
18
Galéria
Zdroj: archív Jaroslava Pukančíka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM