Jakub Forgács Krimi

FOTO: Neďaleko centra Zvolena došlo k nehode. Mladá vodička s vážnymi zraneniami!

Žena (24) skončila po náraze zakliesnená v aute. Pozrite si hrozivé zábery z miesta nehody!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Neďaleko centra Zvolena došlo k nehode. Mladá vodička s vážnymi zraneniami!
5
Galéria

V stredu ráno sme vás informovali o dopravnej nehode na Masarykovej ulici. Spočiatku podľa hlásenia hasičov vyzeralo, že sa jedná o zrážku osobného motorového vozidla s autobusom. Nakoniec však hasiči prvotné informácie zmenili. Teraz sa k celému prípadu vyjadrila aj polícia.

„Vážne zranenia utrpela v stredu ráno mladá vodička (24) osobného motorového vozidla Citroen C3, ktorá viedla toto vozidlo neďaleko centra Zvolena, pričom pri prejazde tiahlej ľavotočivej zákruty dostala s vozidlom pravdepodobne v dôsledku neprimeranej rýchlosti šmyk,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Následne zišla v pravo mimo cestu, kde ľavou bočnou časťou vozidla narazila do stĺpu verejného osvetlenia. Po náraze zostala vodička zakliesnená vo vozidle. S vážnymi zraneniami bola záchranármi prevezená do banskobystrickej nemocnice,“ pokračovala hovorkyňa.

Ako spomenula Kováčiková,, presná príčina vzniku dopravnej nehody, ako aj jej bližšie okolnosti sú predmetom jej ďalšieho vyšetrovania. „Žiadame občanov, ktorí boli svedkom rannej dopravnej nehody, prípadne sa v čase nehody týmto úsekom presúvali a vedeli by k jej vzniku podať akékoľvek bližšie informácie, aby to oznámili na t. č. 158. Mohlo by to pomôcť k jej objasneniu,“ dodala.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Mladá žena zakliesnená v aute. Zábery z vážnej nehody vo Zvolene
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM