Jakub Forgács Regióny Krimi

FOTO: Nehoda na obchvate Zvolena. Vodička prešla do protismeru, došlo k čelnej zrážke

Zábery, z ktorých až zamrazí. Na obchvate pod Pustým hradom sa zrazili Volkswagen a Merecedesom. Ako došlo k nehode?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Nehoda na obchvate Zvolena. Vodička prešla do protismeru, došlo k čelnej zrážke
6
Galéria

Polícia vo Zvolene objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala vo štvrtok (25.5.) o 19:15 hodine na ceste I/16 na obchvate Zvolena pod Pustým hradom. „Vodička (21) osobného motorového vozidla VW Poloz Rimavskej Soboty, ktorá je občiankou Českej republiky, sa čelne zrazila s nákladným motorovým vozidlom Mercedes Benz Sprinter, ktoré viedol vodič (37) zo Stropkova,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„K dopravnej nehode došlo tak, že vodička jazdiaca s vozidlom VW Polo v smere jazdy od Budče na Zvolen, z nezistených príčin prešla do protismeru, kde sa čelne zrazila s vozidlom Mercedes Benz Sprinter v smere jazdy od Zvolena na Budču. Vodička pri nehode utrpela ťažké zranenia a bola prevezená do nemocnice v Banskej Bystrici. Vodič odmietol ošetrenie,“ pokračovala hovorkyňa.

„U vodiča alkohol pri dychovej skúške zistený nebol, u vodičky bol nariadený odber a vyšetrenie krvi,“ povedala Faltániová so slovami, že škoda, ktorá pri dopravnej nehode vznikla, je odhadnutá na 16-tisíc eur.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Čelná zrážka na obchvate Zvolena
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM