Ľubomír Hudačko Regióny

FOTO: Parádny snehový výtvor v Prešove. Na ulici vyrástlo nádherné iglu

Z napadanej bielej periny v Prešove vzniklo parádne dielo. Na ulici 17. novembra vyrástlo veľké snehové iglu. Prinášame vám fotogalériu aj videogalériu.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Parádny snehový výtvor v Prešove. Na ulici vyrástlo nádherné iglu
8
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

V Prešove sa stále drží dostatok snehu na to, aby sa z neho dali vytvoriť zaujímavé diela. Niektorí sa dali po aktivite Perinbaby do stavania snehuliakov, iní si trúfli aj na menej klasické diela postavené z napadanej bielej periny. Jedno z takýchto diel vyrástlo aj na ulici 17. novembra.

Len nedávno sme vám priniesli článok o tom, ako sa v Prešove ľudia poriadne vyšantili pri stavaní rôznych snehuliakov. Netrvalo dlho a od čitateľa Michala nám prišiel tip na iné veľmi zaujímavé snehové dielo, ktoré po napadaní vŕzgajúcej masy vyrástlo v našom meste.

Oplatí sa vidieť: Snehové iglu v Prešove púta pozornosť
1
Galéria

Pri Prešovskej univerzite sa počas prechádzky určite mnohí z vás zastavia pri niečom, čo vašej pozornosti len tak neunikne. Niekto sa totiž naozaj pochlapil a vytvoril na mieste zo snehu parádne iglu s nejedným precíznym detailom. A má dokonca aj názov.

„Pri zastávke je postavené iglu. Neviem, akí tvoriví tím to urobil, ale je to pekné,“ upozornil našu redakciu čitateľ Michal. A mal pravdu, spomínaná nádhera sa naozaj podarila. Presvedčte sa o tom sami v našej fotogalérii aj videu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM