Peter Simon Krimi

FOTO, VIDEO priamo z evakuovaného obchoďáku: Policajti vysvetľujú, čo sa stalo!

Vieme, čo sa presne stalo. Polícia podala prvé stanovisko k dnešnej evakuácii známeho obchoďáku v Rožňave!

Ilustračný obrázok k článku FOTO, VIDEO priamo z evakuovaného obchoďáku: Policajti vysvetľujú, čo sa stalo!
18
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Len nedávno sme vás ako prví v článku Rožňavský obchoďák evakuovali, čo sa tam deje? informovali o rozsiahlej evakuácii nákupného strediska i priľahlého okolia.

Na mieste sme boli aj my a pripravili vám niekoľko autentických záberov zo zásahu polície i hasičov. Okrem toho bol povolaný aj špeciálne vycvičený pes na vyhľadávanie výbušnín. Polícia nám podala prvé stanovisko.

Ako uviedol hovorca košickej polície Alexander Szabó, dnes (3.1.) o 12:05 hod. mužský hlas telefonicky oznámil na linku 112, že v jednom z obchodných domov v Rožňave je bomba. Na miesto boli ihneď vyslané policajné hliadky i psovodi so služobnými psami na vyhľadávanie výbušnín.

„Osoby nachádzajúce sa v obchodnom dome boli z jeho priestorov okamžite evakuované. Pre urýchlené vyprázdnenie budovy, ako aj širokého okolia polícia usmerňovala dopravu. Pyrotechnická prehliadka priestorov obchodného domu bola ukončená o 15:00 hod. s negatívnym výsledkom. Vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície OR PZ v Rožňave v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin šírenia poplašnej správy (trestná sadzba na jeden až päť rokov). Polícia po páchateľovi intenzívne pátra,“ dodal Szabó.

Foto z miesta v našej galérii!

Video: Peter Simon / Zdroj: Facebook
Obrazom: Rožňavský obchodák museli evakuovať
18
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM