Futbal

FOTO priamo z trávnika: Pohronie sa z Liptova vrátilo s trpkou prehrou

Futbalisti Liptovského Mikuláša privítali v rámci 3. kola nadstavby DOXXbet ligy FK Pohronie. Herné tempo už od prvých minút diktovali Liptáci. Pozrite si výsledky a zábery priamo zo zápasu.

Ilustračný obrázok k článku FOTO priamo z trávnika: Pohronie sa z Liptova vrátilo s trpkou prehrou
Foto: Tomáš Batiz

Hráči FK Pohronia nastúpili v sobotu (16.4.) proti futbalistom z Liptovského Mikuláša na domácej pôde súpera. Pohronie si z výjazdu odnieslo prehru.

Už od prvých minút diktovali herné tempo domáci hráči, ktorí súpera k lopte veľmi nepúšťali. Prevaha Tatranu sa prejavila už v 20. minúte, keď presný center Staša zužitkoval Gerec, ktorý poslal Liptákov do vedenia. Na ďalší gól 450 divákov dlho nečakalo. Na konci skvelej kombinácie mikulášskych futbalistov bol opäť aktívny Gerec, ktorý zvýšil na 2:0.

Skvelý gól Kucharčíka

V druhom polčase hostia k obratu nezavelili. Tatran nadviazal na dobrý výkon z prvého dejstva a pokračoval v dobre rozohranom zápase. V 51. minúte Pohronie zaváhalo v zadných radoch, ale Mizerák v protiútoku zaváhal v prihrávke. Gerec mohol skompletizovať svoj hattrick v 60. minúte, ale proti bola obrana súpera, ktorá jeho pokus zblokovala do bezpečia. Tatran nepremenenú šancu dlho neľutoval, keď už z následného rohu zvyšoval na 3:0, po skvelej hlavičke Kucharčíka.

Pohronie súpera nešetrilo iba v závere

V 71. minúte sa tretieho gólu dočkal azda najlepší hráč zápasu Gerec, ktorý skompletizoval svoj hattrick. Paradoxne až po štvrtom góle si hostia vypracovali menšie šance, ale ani z jedného protiútoku neskórovali. „Súper mal určite svoju kvalitu, tak sa netreba čudovať, že si v závere vypracoval šance. Ďakujem chlapcom za ich výkon,“ skonštatoval na záver tréner Liptákov Jozef Kostelník.

Výsledky

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FK Pohronie 4:0(2:0)

Góly: 20. Gerec, 25. Jasenovský, 61. Kucharčík, 76. Gerec

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík – Šimún, Kubena, Kucharčík, Papaj(71Vandraško), Gerec, Mizerák, Staš(88.Laco), Jasenovský(83­.Hirka), Lišivka(K), Pastva

FOTO: MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FK Pohronie
11
Galéria
Foto: Tomáš Batiz
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM