Jakub Forgács Regióny Krimi

FOTO: Vo Zvolene došlo k tragédii. Mladého vodiča (†25) vymrštilo z vozidla

Strašná správa z našich ciest. Podľa slov polície vodič Škody prešiel do protismeru a prerazil kovové zábradlie. Tým to však neskončilo!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vo Zvolene došlo k tragédii. Mladého vodiča (†25) vymrštilo z vozidla
6
Galéria

Polícia vo Zvolene vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v stredu v skorých ranných hodinách vo Zvolene. „K dopravnej nehode došlo pravdepodobne tak, že vodič (†25) osobného motorového vozidla Škoda Felícia z Bratislavy, jazdiaci po Hronskej ulici v smere od mesta na Hypernovu, z doposiaľ nezistených príčin počas prejazdu pravotočivej zákruty prešiel s vozidlom, po intenzívnom brzdení, do protismeru, kde prednou časťou vozidla prerazil kovové zábradlie,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Dostal sa na šikmý trávnatý svah, pričom pri dopade na asfaltovú cestu v časti Hať Podharajchom, zostalo vozidlo prevrátené na streche, pričom vodič bol vymrštený z vozidla a bol zakliesnený pod prednou časťou vozidla. Vodič pri nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. Pri nehode vznikla škoda na vozidle aj na kovovom zábradlí, ktorá je odhadnutá na 1300 eur,“ pokračovala hovorkyňa.

Ako dodala Faltániová, v prípade bola nariadená súdna pitva, pri ktorej budú zisťovať aj prípadné požitie alkoholu. Do vyšetrovania bol pribratý aj znalec o odboru cestnej dopravy. V Banskobystrickom kraji ide v tomto roku už o 16 smrteľnú dopravnú nehodu.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta tragédie!

V OBRAZOCH: Zábery z miesta tragickej nehody. Vo Zvolene vyhasol mladý život
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM