Barbara Dallosová Krimi

FOTO z miesta nehody pri nákupákoch: Žiarčanovi (19) na audine sa šmykla noha z pedálu, takto to dopadlo

Búračka na žiarskej hlavnej ceste. Podľa polície sa mladý vodič zo Žiaru nad Hronom dostatočne nevenoval šoférovaniu.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta nehody pri nákupákoch: Žiarčanovi (19) na audine sa šmykla noha z pedálu, takto to dopadlo
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

O dopravnej nehode, ktorá sa stala vo štvrtok (24.9.) o 15:05 hod. v Žiari nad Hronom na ceste 1/50 (pri Bille) informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

,,19-ročný vodič osobného motorového vozidla Audi Q7 zo Žiaru nad Hronom išiel po ceste cez mesto smerom na Ladomerskú Viesku, na Ul.Chrásteka pred vjazdom do križovatky sa nevenoval vedeniu vozidla a zošmykla sa mu noha z brzdového pedálu, nakoľko mal automat. Vozidlo sa pohlo dopredu, čím vytvorilo prekážku prichádzajúcemu vozidlu Citroën Saxo, ktoré jazdilo v pravom jadznom pruhu v smere Prievidza – Ladomerská Vieska a ktorého vodička už nedokázala zrážke zabrániť," opisuje udalosť Faltániová.

Prichádzajúce auto podľa slov hovorkyne šoférovala vodička (40) z Janovej Lehoty, spolujazdkyňou bola Žiarčanka (52).

,,Vodička Citroënu prednou častou vozidla narazila do pravej bočnej časti vozidla Audi. Pri dopravnej nehode sa ľahko zranila spolujazdkyňa z Citroënu," hovorí o zraneniach Faltániová. Ako ďalej uviedla, alkohol pri nehode zistený nebol, škoda je odhadnutá na 3 000 eur a dopravná nehoda je v súčasnosti v štádiu objasňovania.

Pozrite si zábery z miesta nehody v našej fotogalérii.

Za posledné obdobie ide už o druhú dopravnú nehodu na hlavnom ťahu Žiarom. Pred dvomi týždňami o o niekoľko desiatok metrov ďalej zrámoval mladý vodič pouličnú lampu. Práve ul. SNP vyhodnotili v minulorom roku policajti ako najnehodovejší úsek v meste.

Kopa pokrčeného plechu: FOTO z miesta nehody na žiarskej hlavnej ceste
4
Galéria
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM