Regióny Krimi

Hádka a tri bodnutia nožom do chrbta: Polícia obvinila Štefana (38)

Slovná hádka sa takmer skončila tragédiou. Žena s tromi bodnými ranami skončila v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Hádka a tri bodnutia nožom do chrbta: Polícia obvinila Štefana (38)
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Nových Zámkov obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví 38-ročného muža zo Štúrova. “Obvinený mal po predchádzajúcej slovnej hádke pichnúť tri krát nožom do chrbta poškodenú 52-ročnú ženu. Skutok sa stal v utorok 9. januára vo večerných hodinách v záhradnej chatke v Štúrove,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Záchranku jej zavolala kamarátka

Podľa polície si žena mala po incidente ľahnúť spať a až ráno, keď sa zobudila zistila, že je od krvi. Následne sa pešo vybrala do mesta. Tam stretla známu, ktorá jej zavolala záchranku. “Poškodená bola prevezená do nemocnice do Nových Zámkov. V stredu okolo obeda policajti obmedzili na osobnej slobode podozrivého 38-ročného Štefana, ktorý bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Keďže bol muž pod vplyvom alkoholu, vyšetrovateľ až na druhý deň podozrivého vypočul a vykonal všetky potrebné procesné úkony,“ informuje Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Za mreže až na 10 rokov

Ako informuje polícia, na mieste bola vykonaná obhliadka a kriminalistický technik zaistil stopy, ktoré budú podrobené skúmaniu. “Vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na jeho väzobné trestné stíhanie. Za uvedený skutok mu v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov,“ dodala policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM