Katarína Jankeje Hádzaná

Hádzanári Topoľčian vedú extraligovú tabuľku: Pozrite si štatistiku mužstva i najlepšieho hráča v tíme!

Extraliga sa opäť rozbehne až na konci januára. Zamerali sme sa preto, ako sa mužstvu v sezóne 2015/2016 zatiaľ darilo. V TOP 10 najúspešnejších hráčov ligy nájdeme aj hráča Topoľčian.

Ilustračný obrázok k článku Hádzanári Topoľčian vedú extraligovú tabuľku: Pozrite si štatistiku mužstva i najlepšieho hráča v tíme!
Zdroj: TASR

Hráči HK Topoľčany majú ešte niekoľko týždňov na programe zimnú prestávku. Pozreli sme sa preto, ako to s naším mužstvom v extraligovej tabuľke vyzerá. Zverenci Pavla Jana si posledným zápasom, v ktorom zdolali Nové Zámky udržali prvé miesto v priebežnom hodnotení.

Z absolvovaných 13 zápasov vyhrali až 12, jedinú prehru zaznamenali s Prešovom, pričom vybojovali 24 bodov. Súperom v sezóne vpálili 386 striel, naopak zatiaľ utŕžili 290 gólov.

Druhý Tatran Prešov síce stráca na Topoľčancov dva body, no tím z východu má odohratých iba 11 duelov. Na tretej priečke zimuje Hlohovec s 12 zápasmi a 20 bodmi.

Pozreli sme sa aj na štatistiky najlepších hráčov. V TOP 10 figuruje jeden hráč HK Topoľčany – Branislav Cigáň, ktorý má v sezóne 2015/2016 na konte 54 presných striel, čím sa počas zimnej prestávky drží na 9. mieste. Extraliga bude pre Topoľčancov pokračovať 31. januára, v 16. kole privítajú Prešov, ktorý v sezóne zatiaľ ani raz neprehral.

Môže vás zaujímať:

Liptovský Mikuláš nás vyškolil: Do topoľčianskej bránky padlo až päť gólov

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM